FETTISDAG

.

Liten nöjd fikasugen kille efter skolan idag!

.

Idag är det ju en dag som många av oss verkligen tokgillar (inklusive mig & Moje) och andra inte är lika förtjusta i nämligen Fettisdagen! Då ska man trycka semla(or) basta. I olika form eller med eller utan varm mjölk (så gjorde vi när jag var liten, hetvägg alltså, då man hivar ner semlan i en skål med varm mjölk) Själv har jag satt i mig bara en och det räcker ju även för en som älskar semlor, för man bli ju verkligen proppmätt av dessa godingar. och ska man bara äta en så ska det var den godaste i världen och den har vi faktiskt här i Västerås!

.

.

.

Ser kanske ut som helt vanlig semla men detta är verkligen gourmetvarianter. OM ni befinner er i Västerås eller är här på besök så måste ni besöka mitt nya favvobageri/konditori Bread & Sweets by Jennie (tycker bagerinamnet inte alls utstrålar kvalitén men det är ju inte min sak att bestämma:) Deras bakverk är maaaagi. Ja bara de är faktiskt värda en utflykt till Västerås! (Bageriet ligger nästan precis vid Steam Hotel på Notdudden)

.

.

.

Brödet är det fluffigaste du kan tänka dig med ordentlig kardemumma smak, grädden är så där perfekt vispad och lätt och så är det mycket krämig mandelmassa med crunch. PPPPP i semmelpoäng

(Och yes detta är helt gratis reklam:)

.,

,

Annars har jag varit en snabb sväng till Stockholm idag (på ”hemligheter”) och så har jag bokat båtbiljetter till Öjn för där ska vi  hänga på sportlovet! Gotland är ju otroligt fint under alla årstider om ni frågar mig och att bara få vara där vid havet, grilla korv på vår strand, ta långa promenader, spela spel, äta gott någonstans i Visby, göra små utflykter på Norra och bara vara tillsammans  kommer bli s å skönt.

.

.

Nej nu blir det en tur ner i gruvan med allas lakan och så bädda rent i sängar här! Ha en riktigt mysig kväll nu tjejer<3

 

..

KRAM

.

.

 

 

 

2 kommentarer till “FETTISDAG

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg