NYA VÅRSNEAKERS

REKLAM FÖR MODELIN

 

..

Idag packade jag upp mina nya vårsneakers! För det finns ju inget vårigare man kan köpa än just det eller hu? Ett par såna där helt perfekt rena och vita och sprillans snyggsneakers som gör att man längtar ännu mer efter att strosa runt på grusiga gator i solskenet… Och dessa lyxiga sneakers från Inuikii i sån där lite grönaktig linnefärg är bara s å läckra. Wow (Förstå att matcha till en vit linnekostym tex..)

..

..

.

Som ett par godisbitar! Älskar att ha sneakers på fötterna, passar ju till det mesta – jeansen, kostymen, maxiklänningen..

.

.

..

Just nu är dessa på 25% off med koden 25SPRING så passa på (finns här). Det är förresten 25% off på A  L L T inne hos Modelin!

.

.

Idag har jag haft en riktigt sån där dag då man är helt överfylld av energi och vill göra allt och lite till! och gärna samtidigt! Så himla skön känsla när man känner att kreativiteten bara bubblar. Har tom dragit fram en stor pannå och snott Beas penslar och börjat måla, det var i n t e igår kan jag lova… Usch jag har varit extremt dålig på att skapa länge, lusten har liksom inte funnits där. Jag som älskade att arbeta med händerna och rita, måla och skulptera och höll på jämnt. Nu är jag så himla självkritisk och sätter rätt höga krav på mitt målande  (fast det ju inte behövs) men jaja vi får se vad det slutar! (Får nog bara börja tänka att man målar för att det är kul helt enkelt:)

.

.

Ha nu en fin lill-lördagskväll!

(Här blir det danskt tema med tre sorters Smørrebrød och pilsner till middag och sen Den som dräper på tv! Såå bra och spännande serie)

.

KRAM

.

.

.

30 kommentarer till “NYA VÅRSNEAKERS

 1. Fin färg på dina skor. Dom ser väldigt små ut men det kanske är pga sulan. Ha en bra kväll

 2. Stod och klämde på dem i helvitt på NK här i Gbg för nån vecka sen, så coola och fräscha! Men nu tyckte jag du var lite snål med bilder, ge oss en hel outfit med dessa skor till tack 🙂

 3. Hahah jag trodde också det var barnskor 🙂 Jag har aldrig gillat skor som har en extremt tjock sula. Men sen är jag aaaaalltid sen på bollen 😀 så jag kanske ska ta och prova nu!
  Så roligt med målandet. Försök lägg ner prestigen i det å bara se vad som kommer, det är då det blir roligt. Prova olika tekniker, finns massor på Youtube.
  Kram!

 4. Inte i min smak. Jag älskar Inuikki vinterskor, har två par. Men dessa sneakers blir det inget köpa av för min del!

 5. Jisses vilka kommentarer. Som att göra sig löjlig på hennes bekostnad. ”Ser korta ut, ha-ha. Barnskor. Trodde duvar din son. Gillar inte med tjock sula.”
  Så säger man väl inte!
  Vad säger ni till de kvinnor(och män) som har stora storlekar?
  Vi som inte är så stora av oss, varken på längden eller bredden har ofta små fötter.
  Är själv stolt bärare av storlek 36 i skor och small eller xs i kläder.

  1. Göra sig löjlig? De ser små ut för att modellen är sådan, tror inte Petra har särskilt små fötter utan helt normala.

   1. Tror det är lätt att läsa in en lite snorkig ton eftersom Petra ganska ofta får en hel del syrliga och ibland rent otrevliga kommentarer.

    För min del tyckte jag faktiskt att skorna såg stora ut, men det beror ju på sulans utformning 😄

  2. Nej men vänta lite nu..det var mer att vid första anblick så trodde jag/vi att det var barnskor för dom ser pyttesmå ut. Finns inget taskigt i det mer än att vi skrattar åt oss själva möjligen. Dom är säkert ursnygga på.
   Smått å litet har alltid ansetts som något vackert och det tycker jag du lyfte fram rejält. Så då vet vi att du är en petite person och det verkade viktigt att få fram.
   Petra! Dom är nog jättefina på 🥰

   1. Räknar mig inte alls som en ”petite”. Jag har gått från större till mindre och det som alltid kommer fram när man ifrågasätter kommentarer är; är du avundsjuk? Därför la jag till vilken storlek jag hade och jag har hört vänner sluta ha på sig vissa kläder för att någon kommenterat på ett nedlåtande sätt. Det finns så många som har komplex för något, en kommentar som ställs i förbifarten av någon svider rejält hos någon annan. Det hade egentligen inte alls med Petras skor att göra men att vi alla kan tänka en runda till innan vi delar med oss av våra (negativa) kommentarer helt i onödan.

 6. Men snälla!
  ”De ser korta ut… så små… ”
  Kan ju vara en komplimang!

  Dessa skor faller mig själv inte i smaken. Det betyder ingenting heller, egentligen! Petra har köpt dem för att hon tycker de är snygga och vill inspirera andra att köpa.
  DÄR kan jag känna att jag i dagens läge inte vill hänga på. Vi måste dra i handbromsen!
  Sedan är denna blogg en fantastisk inspiration på annat sätt än just hållbarhet… konsumtion, konsumtion 😂

 7. Wow snygga skor😍 🤩 blir köpsugen!
  Önskar dig o alla andra en riktigt fin helg! Kram❤️

 8. Det jag ifrågasätter är att det verkar helt ok på nätet att kommentera… precis allt. Negativt. Om någon frågar vad man tycker, ska man förstås vara ärlig. Men annars, om någon har handlat något går du fram och talar om att det ser ut som barnskor som hon har på sig, att du inte tycker dem är snygga eller vad det nu är som kommer upp i huvudet.
  Om jag köpt något jag tycker om så har jag det på mig oavsett vad folk än skulle säga. Men där är inte alla. Hur många skulle inte bli knäckta om att få kommentarer att deras kläder ser ut som stora tält tex? Ska den personen också tänka att … det kan ju vara en komplimang.
  Varför inte bara försöka vara lite vänliga i sina kommentarer?

  1. Men nu var det ju ett betalt samarbete, så det handlar ju om att hon gör reklam för skorna? Stor skillnad mot om någon köper något privat utan att tjäna pengar på det tycker jag…

  2. Håller HELT med dig! Vad är det för människor som håller på och kommenterar som ovan?! Fattar inget…! Om man nu inte mot förmodan gillar skorna så behåll det för dig själv. Kan man inte bara vara snäll?
   Tycker skorna var snygga!

 9. Those shoes look really funny and childish and something you could easily twist your ankle with😂

 10. Krig, virus, lågkonjunktur och inflation. Bra, då fokuserar vi på om skorna ser barnsligt små ut eller ej. En måste ju ändå fronta det som är viktigt

  1. I den här bloggen tycks det vara just sådant som är viktigt… om du vill läsa om krig, virus osv får du nog surfa vidare.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg