EN DAG NERE PÅ STRANDEN

.

Alltså mina föräldrars strand här på Gotland kan vara bland de mest underbara ställena jag vet på ön. Här finns allt – en vit stenstrand om man föredrar det (min favvo), en långgrund mjuk sandstrand och en söt liten hamn med brygga, det är liksom bara att välja och vraka. Idag gick vi ner för att grilla vid havet men vars kulle vi grilla? Finns ju även tre ordnade grillplaster men vi tog den på sandstranden, där var det mest lä och mest sol idag…

.

.

.

Vad jag bjöd på denna torsdagslucnh! Lite burgare med hopplock från kylskåpet och det är ju fantastiskt s å himla gott allt plötsligt blir när man sitter precis vid ett glittrande stilla havt? Eller på någon annan vacker plats i naturen, mmmm. Varför är det så? Kan ju varit den godaste grillade burgaren någonsin (det var vanlig sån fryst med köpebröd haha, ingen läcker smashburgare direkt:)

.

.

.

Moje gjorde stora såpbubblor…

.

.

.

Och ja jag åt! Och njöt! Här går man oduschad med ruffsig tofs, japp så är det här ute på vischan längts ut till öster i vårt vackra långa land. Inte en kotte som ser en ändå  (förutom om man skulle snubbla på någon ev smugglare i hamnen då!)

.

.

Hoppas ni också har en härlig ”Fössta tossdan i mass”!

(Alltså H blir typ upprörd när jag säger så för han tycker det låter så makalöst töntigt! Därför säger jag det hela hela tiden haha, fössta tossdan fössta tossdan, supergulligt jue;)

.

.

KRAM

.

.

.

12 kommentarer till “EN DAG NERE PÅ STRANDEN

  1. hahaha tänk på oss som verkligen låter så töntiga hela tiden, för det är så vi låter i mörka Småland 😂

  2. En strand kan inte vara privat.
    Undantaget är om det är en del av tomtmarken, annars ger allemansrätten alla samma rätt att vistas på stranden oavsett vem som äger den. Men stranden kanske snarare är precis i närheten av dina föräldrars hus?

  3. Det ser härligt ut! 🙂 Vilka fina servetter! Var har du köpt dem? Jag har egentligen ”köpstopp” på servetter men de där var underbart våriga!

  4. Vilken lycka att ha en alldeles egen strand. Tänker på allemansrätten, att såklart gäller den på en stor strand. Vi har ett sommarställe med egen brygga, däremot så har vi bara servitut för brygga/båt och äger inte den marken. Så där gäller egentligen också allemansrätten, men det skulle kännas väldigt konstigt om helt främmande människor skulle välja att lägga sig på vår brygga eller bada vid vår lilla strand som vi har gjort.
    Kan tillägga att bryggan ligger i anslutning till vår tomt och för att komma dit måste man passera vår tomt, men somsagt, allemansrätten gäller.
    Ha en härlig fredag på ön.
    Kram!

  5. så härligt det ser ut! 🥰❤
    vackert och kargt på bilden m trädet.
    Tack för ditt fina svar p förra inlägget. jag var nog lite klimakteriekärring igår 🥰❤
    jag svarar här för det känns som om det skulle drunkna i mängden inlägg som var på det.
    stor Kram!

  6. Så otroligt fina kort du tar! Är det med telefonen eller kamera? Ha en fin kväll!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg