VISBY PÅ SPORTLOVET

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

.

Igår blev det en till tur till Sveriges och ja kanske världens vackraste lilla medeltidsstad nämligen Visby! Varje gång jag är där ( och ja det är väl typ hundra ggr) så slås jag över 1. Att denna magiska sagostad, omgiven av en stenmur, är svensk och det ser alltså så här fantastiskt i S v e r i g e. 2. Folk bor här. På riktigt och året runt. Och det vill jag ju också göra! Senaste tanken är att jag ska ha ett eget destilleri i någon ljuvlig gammal kalklada här och göra makalöst gott gin. Visby Gin. Först sälja in i Norden sen USA. Ni vet enbär och Gotland – borde funka eller?:)

.

.

.

Hade på mig en helt perfekt dagens, det här är s å jag…

Ny toksnygg  väst finns här, de vida kostymbyxorna som smalnar av nedtill och sitter som en smäck finns här  (och tröjan är slut men är också från Busnel)

.

..

.

Först åt vi lunch men var skulle vi gå? Vi var nere på Strandgatan (den vackraste gatan i Visby enligt mig) och den här tiden är inte så mycket öppet. Strykjärnet Creperie bockade vi av häromdagen och klassiska Lindgården hade bara kvällsöppet men Matsalen på Strand var öppen så vi slank in där! Och SÅ bra det var. Den absolut trevligaste personalen. perfekt sån klassisk lite gammeldags krogmiljö (som man vill ha en marsdag i Visby) och uunderbart god fisksoppa. Rekommenderas!

.

.

.

Efter lunch gick vi Gotlands Museum och spanade in Medeltidsutställningen och den är ju så bra. Vi har varit där flera ggr men det är så mycket info och fakta och spännande aker att titta på så man kan gå dit med barnen vart tredje år. Sen har dem en liten söt pysselverkstad med olika tema (vi har gjort vikingar tidigare) och denna gång kunde barnen göra en gammeldags hästleksak. Mojes gjorde en Ola-Conny! (Ja han har en grej med programmet Ullared just nu, är heelt fascinerad haha)

.

.

.

Min Bea och jag tog en prommis nere vid havet!

..

Och det är freeedag idag! Hur härligt!! Fast det har ju faktiskt varit fredsgfeeling nästan hela den här veckan:)

.

Ha en supermysig dag nu alla!

.

KRAM
.

.

.((Pssst, Blev någon strul med uppkopplingen när detta inlägg skulle publiceras tidigare idag så det blev visst aldrig av, därför ett lite seen publicering)

.

.

 

6 kommentarer till “VISBY PÅ SPORTLOVET

  1. Lite svårt att se på bilderna, men passar byxorna lika bra till sneakers? Tyckte de var grymt snygga till kängor👌🏻

  2. Så fint i Visby. Jag var också där igår. Promenerade utmed de två gatorna högst upp precis innanför ringmuren, så vackra gamla hus där. Tyvärr var min lunch inte så lyckad på ett caféliknande ställe helt när underbara butiken Akantus. Sist åt jag på Creperiet och det var jättebra.

  3. Var i Visby förra veckan, bodde på Strand och trivdes – som vanligt – fantastiskt bra i denna underbara stad!

  4. Hej
    Kan du inte skriva om några guldkorn på Gotland som man inte får missa. Vi ska dit i sommar för första gången. Kram Jennie

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg