SOVRUMSFLUFF

REKLAM FÖR ROOM101

 

.

Lite pics från mitt nystädade och renbäddade sovrum denna fredag! Det är bland mitt bästa fredagsfix – att bädda med rena krispiga lakan inför helgen. Blir liksom lite extra härligt då! Och så var vår städerska här igår så hela huset är så där extra fräscht idag. LOVE it. Ute är det riktigt ruggväder idag med regn som öser ner så jag håller mig hemma, bakar och fixar och lyssnar på skön musik. Så plockade jag upp lite nytt och fint från ROOM101 häromdagen som jag tänkte visa er idag! Som den här underbara vågiga brickan i terazzo att ställa smått & gott på. Finns här

.

Är ni förresten också är lite sugna på att shoppa nytt och vårigt till hemma  så har jag ju en finfin rabattkod åt er – PHILIA25 som ger er mina läsare hela 25% på ALLT i butiken hos ROOM 101.

.

.

.

Idag är det ju alldeles renbäddat och doftar superfresh men jag kan tips som den här ljuvliga rumssprayen att ha i sovrummet och spraya i själva rummet eller på textiler. Heter Crisp Cotton och finns här och doftar perrrfekt

.

.

.

Ännu en rund kudde har flyttat in här hemma fast den här är m j u k och så gosig. Finns här.

,

.

 

På nattduksbordet i valnöt står en ny liten portabel Kizylampa med grå marmorfot! SÅ himla praktiskt och jättefint sken (går att dimra i tre steg) Här står den alltid inkopplad i väggen på laddning men om man vill kan man lätt flytta runt den hemma. Finns här.

.

.

.

Älskar snygga magasins och böcker och de är perfekta inredningsdetaljer också! Klassiska Ark Journal hittar du här.

.

.

Så missa nu inte  – koden PHILIA25 som ger er mina läsare hela 25% på ALLT i butiken hos ROOM 101.

.

Happy fortsatt fredag nu vänner!

.

KRAM

.

.

.

14 kommentarer till “SOVRUMSFLUFF

 1. Vid första anblick trodde jag det var Björne från Björnes magasin solåg i sängen! 😁

 2. Jag vill verkligen tacka dig Petra för att du tipsade om ROOM101. Förra gången du gjorde det så handlade jag ett par lyktor och fick så otroligt bra service. Wow vilken tjejer som står bakom den butiken. TACK!

 3. It’s always so nice with fresh sheets, you have a shower, clean pyjamas and hop into bed.
  Nothing better in the world.

 4. Jag försöker hitta ett mönstrat överkast till min 21-årige son i fölsepresent men allt jag hittar är antingen blommigt, randigt eller enfärgat och det var inte önskvärt 🙂 Han meddelade att det gärna får gå i grönt och naturfärger, men något mönster måste det vara. Det slog mig att ni som läser här – och Petra förstås – kanske kunde veta var man hittar?
  Tack på förhand!

 5. Så skönt med nybäddat🤎 De där lamporna är ju perfekta, fick hem min Flowerpot i veckan och den flyttas runt efter behov här hemma 👍
  Kram och fortsatt fin helg

 6. Det är bara perfekt. Allt. Det lilla bordet har hittat sin plats, jag antar att detta är damsidan och det andra med konsolen är herrsidan. Lampan är en höjdpunkt och jag känner doften av de fräscha sängkläderna. Kvalitetssängkläder känns omedelbart igen och det här from Lexington är det verkligen. De tunna vita gardinerna skapar en mystisk, intim atmosfär.Så ja, det här är det perfekta sovrummet för mig också.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg