HÅRTIPS FRÅN EN SOM BEHÖVER DET BÄSTA

REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDICFEEL

.

Nu denna härrliga och soliga sköna fredag ska ni få tips om riktigt bra svensk hårvård! Märket heter Björk och finns på västkusten. Det här är precis såna proffsiga lyxiga härligt doftande produkter som är vad mitt trista hår behöver. Och ni som hänger med vet ju att jag har usel hårkvalité. Såna skandinaviska supertunna mjuka hårstrån (känns mer som päls! Frisörerna brukar klaga att det tar en evighet att torka:) Det enda som är tur att jag har mycket av dem, hårstråna alltså. Eftersom de går av. Och de drar åt sig all skit också – blir gult av solen, blir matt och missfärgat av föroreningar och fel tillsatser

Men nu fuktbombas det kan jag lova med underbara Björk och håret känns ju bättre direkt hurra! Jag har serien FUKT som vardags hårvård (schampoo här och balsam här) Fuktgivande schampo för torrt, frissigt och färgat hår som ger ett silkeslent hår. Sen en hårmask från serien FUKT för lite extra kärlek en gång i veckan. Finns här.

.

.

Sen så är jag precis nyblonderad i en fin sval nyans som jag vill behålla och har därför Björks AG-silevrschampoo som har fått det bästa betyg i olika tester! Jättepoppis. Tar bort det gula skiftningarna direkt med bla hjälp av skonsamt blåbärsextrakt men gör inte håret lila och torkar inte ut som andra silverschampoon. Ska användas någon gång i veckan. Finns här.

.

Till sist ett renande detoxschampoo RENA för att få bort orenheter och prdouktrester och  göra håret rent på djupet och ge det glans. Finns här

.

.

..

Lite ny frisyr! Kortare, mer lugg, kallare och blondare I love it, verkligen vårfräscht känns det.

.

.

.

Sen måste jag tipsa om WOW-produketran som jag använder till volym och glans! Detta är bland et enda som funkar på mitt hår och jag tycker de är super (älskar flera av produkterna från WOW, såå bra) Nu har jag inga extensions i och då behövs det extra volym och lyft från rötterna så därför: RAISE THE ROOT Lift Spray som jag sprayar precis vid hårrötterna vid luggen och bak på huvudet för att få volym och l y f t. Funkar jättebra och finns här! Suverän Bombshell volymmousse XTRA LARGE som inte orkar ur utan ger näring och som knappt känns här. Glansserum, POP & LOCK med olja som reparerar håret, är färgbevarande och som skyddar mot UV finns här

.

.

 

.

Nej nu tar jag fredag här vänner och stänger lapen för idag! Påsklovet är här och helgefeelingen 100%!!!

.

Ha en alldeles supermysig fredagskväll alla!

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “HÅRTIPS FRÅN EN SOM BEHÖVER DET BÄSTA

  1. Jag hade normalt/bra hår hela livet, men så blev det bara tunnare och sämre. Håret gick inte av, men stråna började falla i förtid. Det fanns alltid gott om hår i hårbotten på utväxt, men de växte sig aldrig långa. I och med klimakteries intåg började jag också blöda mycket mer än innan. Sista blödningen var jag 57. Allt eftersom vid varje frisörbesök konstaterade min frisör att vad mycket bättre mitt hår började bli. Nu vid snart 59 är håret bättre än någonsin, och jag behöver inte extensions längre. Tänk vad hormoner och klimakteriet ställer till det för oss, på så många sätt!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg