MAN KANSKE SKULLE GÅ UT OCH SÄT… ELLER KANSKE INTE

.

Jaha här har vi min gård idag denna lill-lördag! I slutet av mars och nej inte superläge att sätta sig på terassen mot väggen med en latte och n j u t a av vårvädret direkt. Vi är trötta på snö nu eller hur! Lökarna är ju för sjutton på väg upp i rabatten och magnolian på väg att spricka ut – ge oss lite sol och vårvärme snälla vädergudar! Jag vill ju sitta här ute i fågelkvitter och drömma om sommartider och nya frön och grönsaker och perenner. Fantisera om nya härliga trädgårdsprojekt (Jävelstudsmattan gotta go tänker jag iaf:) Tvätta av fina utemöblerna och ställa ut… (Är dock lite velig om jag ska olja in teaken på matbordet i pergolan eller låta den bli silvergrå… Hm. Vad tror ni?)

.

Sen så ser läser jag att vissa av er får upp något filmeddelande from igår som ska öppnas när ni går in på HoP? ?Har fått meddelande både här, mail och DM. Det ska gå att gå tillbaka till bloggen sen och då är den som vanligt. Jag ser ingenting men ni som får upp något – öppna ingen fil etc utan stäng bara fönstret direkt. Det är inte något från mig

Jag har bett tech kolla på detta asap och jag hoppas det försvinner snart🤍

Uppdatering! Nu har tech hört av sig och det är bara en annons som strular, alltså  inget virus eller liknande, och det ska vara fixat inom kort lovar de.

.

Nej nu måste jag sätta fart här – ska iväg och pulsa genom snön till  skolan och ett utvsamtal!

.

Ha en skön dag nu finingar så ses vi snaaart igen!.

.

KRAM

.

.

 

13 kommentarer till “MAN KANSKE SKULLE GÅ UT OCH SÄT… ELLER KANSKE INTE

 1. Jag ångrar att jag oljade mina Grythyttanmöbler i teak. De har tyvärr blivit väldigt mörka och fula efter det. Då använde jag ändå en olja som var avsedd för teakmöbler. Jag skulle ha såpskurat dem istället (kallt vatten med mycket linsåpa/linoljesåpa). Det ger en fin ton och känns mer hållbart.

 2. Hej P,
  Skall besöka Västerås i helgen och är på strålande shoppinghumör. Vilka är dina absolut bästa tips för shopping av kläder och inredning?
  Ha en fortsatt fin vecka ☀️

 3. Här vid kusten har vi strålande sol fast snö. Spanar ut över ett glittrande hav, lyssnar på snöglopp från taket och fågelkvitter, grillar korv över öppen eld, dricker varm choklad och njuter…..Våren kommer! 🙂

  1. Vilken lyxig kust, här vid ”min” kust blåser det så mycket att snön far uppåt! Men våren kommer nog hit till Stockholmstrakten också, hoppas jag!

 4. Snyggt att bara använda såpa på teak. Jag har gjort det en gång om året sedan vi köpte Grythyttans teakmöbler för några år sedan och de är riktigt fina. Längtar också efter våren men det väntas mer snö imorgon här på västkusten…

 5. Man blir ju helt snurrig av detta väder😯vet ju aldrig om det är solisar o vårjacka eller Uggs o dunkappa till jobbet🙄
  Ge mig våååår🌱☀️
  Kram

 6. Jag har flera utegrupper i teak och dom är behandlade så dom är fortfarande som nya och har den snygga teak färgen kvar men det är ju en smaksak dom är ju snygga i silvergrått också men inte hos mig

 7. Ha ha ha jag känner verkligen igen det där med studsmattan 😂 Våra barn hoppar fortfarande på den så den får tyvärr vara kvar ett år till..

  Kram till dig

 8. Riktigt trött på vintern nu, har inget alls emot vintern annars men nu känner jag mig klar med slask och snö. Glad för ljuset i alla fall, mycket trevligare att fota nu.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg