SPF ÄR DIN HUDS BFF

REKLAM FÖR SKINCITY

.

Idag ska jag ger er mycket bra hudvårdstips och det på flera sätt! För nu är det äntligen våår men det innebär också ökad exponering av solens strålar på huden. Detta ämne kan ju vara lite tjatigt, ja vi v e t att vi ska skydda huden, men fortfarande finns ju önskan hos många av oss ”att vara brun, rosig och fräsch”  fortfarande. Så kanske man inte är så där jättenoga alla gånger av ren bekvämlighet. Man orkar ju liksom inte kila in och smörja sig i ansiktet innan den där l j u v l i g a lilla stunden i vårsolen.. Fast man vet att 1. Vi blir förstörda i huden och ser därmed äldre, slappare och rynkigare ut av solen. 2. Det viktigaste: Det är ju de facto frivilligt att utsätta sig för farliga solstrålar. Man kan och bör undvika det helt enkelt.

..

Så vad göra?  Jag, som är en person som knappt blir beige av 3 veckor i fullt solsken i Thailand, använder BUS, betakaroten och peeling året runt. Det funkar hur bra som helst för att få en lagom bränna (jag blir ju brunare på det viset ändå liksom:) Sen så har jag nu skaffat mig riktigt riktigt bra solskydd och detta kit med tre SPF-produkter kan var det bästa:

En dagkräm med SPF 50 som faktiskt är helt magisk på riktigt. En foundation som när jag provade den första gången gjorde mig helt lycklig!  Och ett SPFstift som är mulligt, gulligt och helt superskön att anväda på extra utsatta ställen..

..

.

Denna dagkräm från Skinceuticals använder jag alla dagar, även när det är mulet, för att min hud helt enkelt mår toppen av den! Jag har provat och använt mycket inom hudvård och den här är PPPPP. Lätt men ändå rik formula som smälter in i huden. Gör huden riktigt ordentligt mättad av fukt och skapar inga hudirrationer (eller akne) Bleker pigmentfläckar och gör hudtonen mer jämn. SPF:en med hela 50 är det där extra plusset, nej jag har aldrig haft ett så bra solskydd. Ett solskydd man blir riktigt fräsch av – precis som den bästa lyxiga hudkrämen (är dessutom en suverän primer för foundation)

ADVANCED BRIGHTENING UV DEFENSE SPF50 från SKINCEUTICALS hittar ni här

.

.

.

Men hur härlig är inte designen på detta gula solstift? Man blir ju helt glad av  det! Detta stift från Skincity har ett högt skydd med hela SPF 50 som effektivt skyddar mot både UVA- och UVB-strålar. Perfekt att ha med sig i fickan eller väskan och snabbt och enkelt ta upp använda på utsatta ställen på kroppen. Kanske kommer man på där på uteserveringen att händerna är oskyddade (alltså händerna är s å rynkbenägna med tiden. Ojoj. Ni som vet ni vet. Ni andra kommer veta snart:) eller axlarna eller dekolletaget. Kanske behöver du lite extra på näsan eller läpparna! Då använder du

SUN PROTECTION SPF50 STICK från SKINCITY som finns här

.

 

.

Nu till sist – the mummakardemumma när det gäller kombon solskydd och foundation! Har ni testat bareMinerals Complexion Rescue vänner? Detta är, för er som inte vet, en färgad dagkräm och fuktbomb som helt enkelt smäälter in i huden. Det är en kombination av de bästa egenskaperna från en foundation, en färgad dagcream och en BB/CC-cream. Inget som helst pudrigt utan bara lystrigt och återfuktande. Täpper inte till porer eller förstärker dem eller linjer utan jämnar ut, ger fin färg och en lätt foundationkänsla på ett väldigt naturligt sätt.

Jag kan ibland uppleva att vissa foundation rullar uppe på min hud, att de liksom inte vill gifta sig med mitt fuktmättade väl insmorda ansikte. Men denna gör inte alls det. På bilden har jag Complexion Rescue i färgen Natural 5 i hela ansiktet (Klicken på kinden är bara för att visa er hur formulan ser ut) Verkligen extremt enkel att få jämn och fin.

.

COMPLEXION RESCUE TINTED MOISTURIZER SPF 30 från BAREMINERALS hittar ni här.

Som ni ser så är jag så galet förtjust i den här att jag har både fullstorlek och resestorlek. (Tips! Om ni är lite osäkra på om denna foundation är något som passar er köp den lilla förpackningen och prova först)

COMPLEXION RESCUE TINTED MOISTURIZER SPF 30 i  mindre BEAUTY TO GO-förpackning hittar ni här

.

.

.

Skincity är en av Nordens största hudvårdskliniker online och har över 50 välkända proffessionella hudvård & makeup märken! Dessutom har de en unik supporttjänst som erbjuder alla besökare personlig rådgivning från hela 35 stycken utbildade hudvårdsterapeuter varje dag i veckan.

.

Just nu har Skincity.se ett fint erbjudande där ni får 20% på utvalt sokskydd och hudvård så missa inte det! Perfekt tillfälle att fylla på med lite proffsig SPF inför stundade härliga soliga stunder<3

.

KRAM

.

.

,.

10 kommentarer till “SPF ÄR DIN HUDS BFF

 1. åh solskydd! önskar jag tänkt på det i mina tidiga år. har hudcancer idag. ofarlig så länge den hålls i chack. men använder bus på sommaren. 50 i ansiktet och 30 på kroppen och solar inte längre aktivt. ganska skönt å ligga i skuggan bara 😅
  dock avskyr jag eg buslukten och att det ska torka mm..men bättre än att vara helt blek 🤗
  önskar typ solpiller räckte..ngn som vet? eller finns det ngt annat sätt idag?
  kram ❤🥰

  1. Usch då, inte roligt med hudcancer, men så skönt att det går att hålla i chack ❤
   När det gäller BUS, har du provat Hydrating Bronzing Mist från Bronza? Den ger nästan ingen busdoft alls, inte på mig iaf.
   Sen är dropparna från Clarins allra bäst. Finns för både kropp och ansikte och man blandar i ett par droppar i sin vanliga (väldoftande) ansikts -eller kroppskräm efter önskad nyans. Dryga som tusan och blir jättefin solkysst look.
   Just nu provar jag Self Tan Purity Vitamins Bronzing Water Mist från San Tropez, helt ok men de andra är bättre.

   ”Vanlig” bus kommer jag inte använda mer, utan mist/spray eller droppar som bygger upp gradvis kör jag på, blir mest ”naturligt” resultat.

   1. tack rara du för fina tips! ska genast kolla upp 🥰
    clarins droppar har jag till fejan och dom är ju super! smörja sig ska man ju iaf så den ska jag nog prova för kroppen.
    kram!

  2. Åh vad jobbigt med hudcancer, ja man får vara försiktig❤️ Jag ska börja äta betakaroten igen, tog det förra sommaren och blev brunare än någonsin och då var det nog mest pga bus haha. Kanske prova? Kram

   1. Tack fina Petra 🙂 <3 ja kanske ska prova det i år 🙂
    Hudcancer låter så hemskt men det blir som röda fläckar som inte läker, de behöver lasras bort eller tas bort med en hemsk creme, men den bränner/fräter typ sönder hela huden och det vill jag aldrig mer använda 🙂
    Det glada 90-talet med solkanoner och greklandresor med sönderbränd hy (man blir ju brun sen, var min förklaring) är orsaken i det här fallet. Glatt oförstående om att det kunde sluta såhär.
    mvh hälsning rödblond och fräknig 😉
    Kram!

 2. Complexion Rescue är i särklass den bästa produkten jag använt all time high! Haft i många år och kommer nog aldrig byta ut (även om jag testar annat då och då) Så mycket fukt och så fina nyanser, som dessutom är perfekta at blanda och man kan även gå mörkare i ton än sin hudton då den smälter in så fint.
  Bamboo 5.5 och Tan 07 är mina favs. Bra pris också, gillar man ju 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg