FÖRSTA RIKTIGA VÅRDAGEN

 

.

Men åh vilken d a g! Äntligen kom den där första riktiga sköna vårdagen (efter den kallaste mars på typ 107 år eller vad det är, brrrr) En dag som vi varit ut nästan hela tiden – kom precis hem efter en kvällspw genom ett fågelkvittrigt Småstaden men nu ska jag hålla mig inne. Har satt på myskläderna här och krupit upp i soffan och väntar på mina popcorn som jag lovats:)

.

Känner mig riktigt nöjd efter att ha fixat en hel ute idag! Jag och Bea har hjälpts åt och det har borstats altan fri från smuts och löv och sopats garagenedfart och trottoar (viktigt att hinna göra innan sopbilen kommer!) Det har klippts perenner och Moje har smält snö så att våren ska gå fortare haha (var det inte Madicken som gjorde det också:) Ritat påskmotiv på trottoaren och så ställde fram ett par fåtöljer på altanen och så satt vi där och bara njöt och drack saft och latte i solen, mmm. SÅ skönt.

.

.

.

Påsklov hemma på gatan i stan!

.

.

.

Det enda som inte är tiptop med våren och april är ju de där förbaskade pollen. Nu har jag min värsta pollentider, ni skulle se mina ögon, men det är ingeting mot Moje. Han är superallergisk och måste ha receptbelagd medicin, annars blir han helt igensvullen, blir trött och får huvudvärk stackars liten <3

.

.

.

Än så länge är det bara snödroppar som har kommit upp men mycket är på gång! Alltid lika mysigt att se hur det poppar upp lökar överallt.

.

.

Har ni också haft toppenväder idag vänner? Vågar inte kolla vädret om det ska hålla i sig hela veckan, håller tummarna hel enkelt:)

,

Ha nu en mysig kväll ses vi imorgon

.

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “FÖRSTA RIKTIGA VÅRDAGEN

  1. Här hemma i Roslagen Garbo oxå haft första riktiga vårdagen så härligt🥰vi har fortfarande mycket snö kvar på gräsmattorna men altanerna är fria från snön så jag har oxå satt fram några fåtöljer så det blev kaffe och bullar i solen☀️ska åka och köpa årets första pensér idag🌺

  2. Här hemma i Roslagen har vi oxå haft första riktiga vårdagen så härligt🥰vi har fortfarande mycket snö kvar på gräsmattorna men altanerna är fria från snön så jag har oxå satt fram några fåtöljer så det blev kaffe och bullar i solen☀️ska åka och köpa årets första pensér idag🌺

  3. Sol har jag men eftersom det fortfarande är minusgrader på nätterna så ligger snön kvar som kom i förra veckan. Galet ju med ett snötäcke i april….

  4. Nu kommer våren! Snart dags att sakta ner på tiden som går alldeles för fort, hur ska man hinna med att njuta nu? Kom ihåg att min kompis och jag smälte snö på uppfarten när vi var små, med varmvatten (inte populärt:))
    Kram

  5. Hej! Ett tips: vaccin mot pollenallergi. Gjorde allt bättre för min son. Ett ganska stort projekt, spruta varje vecka första perioden. Men så värt! Min son kan nu gå till skolan, mår bättre och behöver mindre medicin.

  6. Jag anbefaller också immunterapi mot pollenallergi (vaccin). Kan äntligen njuta av vår och sommar efter 35 år med mycket besvär. Nu kan man också få vaccin i form av tabletter som läggs under tungan. Behandlingen tar tre år, men jag upplevde stor framgång redan första året. Nu har det gått två år, och så långt i år har jag inte hatt behov for allergimedicin.

    Jag er norsk, men har familj i Sverige och försöker att lära mig svenska 🙂 Kommenterar sällan, men uppskattar verkligen din blogg 🙂 Glad påsk!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg