ÅRETS PÅSKÄGG

.

Så har påskharen varit här med ett gäng ursöta påskägg som ska placeras ut på gården när det blir påskjakt! Fyllda med smått och gott (mest gott så klart:) Brukar blanda påskgodis med små saker, kan vara vad som helst som är lite påskigt eller gulligt. I år blev det lite beige tema på äggen då jag sprang på dessa superfina på Lidl av alla ställen! (De stora är bra stora. Inte megamega men ja lagom. De mindre är väl som normala)

Så det får bli dagens tips, åk till Lidl om ni vill fynda finaste pappäggen (om de finns kvar, gissar att fler gillat de här:)

.

.

.

Så en stor maffig sidenbandsrosett runt ägget så klart!

.

Hur är det med er snyggingar, har ni fixat era påskägg än?? (Vi kommer faktiskt köra påskjakt redan imorgon bitti för Lolo ska iväg till fjällen med pappa och vi till en annan fjälltopp och alla ska ju vara med på jakten<3)

.

Önskar er en finfin fortsättning på dagen!

,

KRAM

.

.

.

 

3 kommentarer till “ÅRETS PÅSKÄGG

  1. Japp, ägg till påskjakten är fixade. Jag tog gamla pappersägg och målade med rester ur provburkar med målarfärg i beige, vitt och olika grå nyanser, kul att minnas vad färgerna användes till eller inte användes 😉 Ska skvätta på lite bruna och svarta prickar också.

  2. Återbrukar mina påskägg år efter år. Så smidigt. Har alla storlekar. Fyller dem med lite av varje som känns aktuellt för mottagaren. Godis och något personligt. Kul att gömma dem sedan. Ute! Detta årligen återkommande jippo blir mina 20plusbarn aldrig för gamla för. Älskar påsken! Ljuset. Färgerna. Fräsch-heten.
    😊🐣

  3. Aterbrukar ocksa aggen, mina barn tycker det ar jatteroligt att fa se “sitt” agg igen….

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg