STUDENTPLANERING PÅGÅR

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Måste bara tipsa om de här fina linnevästen och cargobyxorna som jag älskar (såg att bla Marie Serneholt älskar samma, hon hade på sig samma outfit som jag fast i svart på sin insats. Supernsyggt) Vita västen hittar ni här och byxor här.

.

Halli hallå från en busy mamma idag! För nu ska man ju vara studentfestfixare igen och med det krävs ju  liteplanering och fast jag tycker att jag är ute i god tid med sisådär 2 månaders framförhållning så är det visst inte fallet.. Ojojoj det är mycket som redan är bokat sen länge så det är mitt tips om ni ska ordna med någon typ fest denna vår, var ute i god tid.

Det är ju så klart Loloälsklingen som ska ta student och klassen ska ha Champagnefrukost här och sen blir det en vanlig studentmottagning och förhoppningsvis är vädret underbart i börja av juni men det kan man ju aldrig vet i detta land. Kan ju tom bli hagelstorm och kallt om man har riktigt otur! (Som när jag och H gifte oss i maj, då var det superkallt, regnigt och blåsigt!)

.

.

.

Så är det ju allt runtom som ska fixas också, kläder och presenter osv fast jag tycker ju att det är sånt är så kul (om ma har tiden och inte stressar). Skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba som festfixare. Förstå att ha det som arbete – att förbereda och göra fint och greja för att göra folk partyglada och överraskade! S å kul ju.

.

Ha nu en fortsatt fin tisdag girls!

.

KRAM

.

.

 

4 kommentarer till “STUDENTPLANERING PÅGÅR

  1. Fick aldrig svar på min fråga angående vad du gör för att vara så jämt brun, även på ryggen. Är det BUS eller solarie? Jag har jättesvårt att få BUS snyggt och jämt. Det blir flammigt efter duschar. Behöver tips, känner mig blek som ett lakan.
    ,

  2. Skall oxå ha student för min dotter. Vi bokade tält redan i september och porslin, stolar och bord bokade jag i december. Så nu har vi bara mat och dryck som skall fixas. Kläder på till studenten och bal är oxå check, så det är skönt

  3. Kul. Skriv gärna ett längre inlägg kring detta med student så har man tips tills nästa år 🙂

  4. Åhh, jag skulle också gärna vilja ha lite studenttips! Har du fixat något studentplakat? Kan du tipsa om vad du valde för fint i så fall? Gärna lite annat smått och gott inför den stora dagen också! Presenter, dukning, blommor, mat, kläder m m. Gärna ganska snart då det gäller att vara ute i god tid misstänker jag! Ha det fint!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg