VAD HÄNDE?

.

Jaha då var det bara att kila ner i förrådet i källaren och riva fram vinterkläderna igen imorse! Freeezing och vinterfeeling igen helt plötsligt, ja det är väl så typiskt aprilväder det kan vara? 19 grader i lördags – 3 grader idag brrrr. Är glad att jag inte gick bananas på handelsträdgården i helgen när det gäller blommor till krukorna ute, det kliade i fingrarna men man får ha lite is i magen dessa dagar. Blir det minus på natten så kroknar ju det mesta tyvärr (och nej jag orkar inte kånka stora krukor ut och in:) Moje var så frusen när vi kom efter skolan, jag också, så vi tände brasa och la oss i soffan med upptinade solskensbullar och tidningar (och I-paden, den är förresten typ fastlimmad vid honom om jag inte har koll. Sabla Minecraft, det hjärntvättar ju typ barnen och gör dem helt beroende!?)

.

,

.

Delar av Adlersamlingen på öppna spisen och kvistar från Magnolian som är såå fin just nu!

.

.

.

Lite annat läge på gården idag! Mer vinterfeeling. Och ni ser vad många blommor på det lilla magnolirädet? Magnolior är ju bra så märkliga och häftiga btw, först kommer enorma blommor och sen kommer bladen när det andra börjar blomma.

.

Det blev ju inget söndagsinlägg igår vänner som jag tänkt men jag har ju sabla PMDS nu och med den hormonmigränen och ja den knockar mig rätt bra! Fy bubblan vad jag avskyr känslan dessa dagar. ALLT är det typ fel på – det är fel på mig och ja på alla andra också för den delen haha. Det mesta är trist, fult och ointressant. Sur och vresig och vill helst bara vara ifred (Jag är iaf inte tokarg, alltid något) Plus huvudvärken från hell…

.

Jaja jag ska inte beklaga mig mer nu och vara supertrist influencer, jag ska gå och ta en skön varm dusch istället!

.

KRAM

.

.

 

8 kommentarer till “VAD HÄNDE?

  1. Haha ja vad hände? Å lika förvånad blir man varje april när man VET att vädret skiftar😊 Jag lär mig aldrig. Istället för att sitta i linne i solen o dricka latte fick HH jackan åka på och åka och köpa ved😂

  2. Ååh du har det så fint Petra! Gröööön igen av avund!
    Men då har vi samma jävla känsla nu då 😂
    Likadan. kännt mig ledsen hela helgen. Arg som ett bi däremellan å det är fel på alla å på mig också. Min sambo är mest ett irritationsmoment..å det är inte kul att känna heller. Känner mig ful å fetblek. Å nu ska allt av å det är vår och den perfekta tisha-jakten ska börja 🙄 älskade att gömma mig i snygga tjocktröjor hela vintern 😅
    Å en deppkänsla i bröstet. Hela tiden. Som pms fast av och till hela månaden. har inte haft mens på 2 månader. Men börjar överväga hormonplåster el ngt nu. Har du fått någon hjälp ännu? om, så dela gärna med dig.
    kram å hoppas du mår bättre snart!

  3. How disappointing for everyone when the weather is like that.
    The magnolia tree is beautiful.
    I’m so glad I don’t have the monthly problems anymore, that’s one good thing about getting older.
    Take care and look after yourself.

  4. Hejsan!, så fin magnolia, jag har samma sort i min trädgård, men vet inte vad den heter, vet du?

  5. Men åhh så fint du har på spiselkransen. Bara älskar det. 😍 Varifrån kommer vasen till höger med kvistarna i?

  6. Så snyggt både inne och ute 🙂
    Hoppas att du mår bättre idag och får en fortsatt fin vecka.

  7. Jo tack, fick absolut chock när jag klev av planet från Palma 00:30 inatt och landade i 5 grader och iskalla vindar efter att ha åkt utan jacka i fredags, fyyyy va jag frös! Lär mig aldrig jag heller, trots väderbakslag vareviga april..
    Det var ju magiskt förra veckan liksom. Och på Mallis var det sommarvärme med 25 grader i skuggan och 20 i badvikarna väster om Palma, ljuvligt. Så nu kan sommaren komma till Svedala också tycker jag, eller åtminstone stadiga 15 grader och blomstrande trädgård!

    Sen åh vad jag älskar att komma hem och ha flera inlägg att ta igen här inne 🙂 Bästa bloggen nånsin! Och typ enda jag läser ff..

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg