SOMMARENS SET

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

Idag måste jag bara visa det sprillans nya somriga setet som jag klickat hem! Inte för att jag använt detta idag i regn och rusk (heeell no) Men jag blev ju bara så glad när jag packade upp det och kände att sommarfeelingen kom tillbaka en liten sväng! Detta är ju ett perfekt set med matchande  blus och kjol (med underbara gula blommor, älskar gult!) att svassa runt i på varma sommargator  ätandes på en mangoglass (är inte så tokförtjust i glass men älskar krämig och gyllene mangoglass:)

.

.

.

En omlottblus med rosett och härlig kjol med vidd! I tunn underbart fint mönstrad bomull. Blusen finns här (rätt liten i strl faktiskt, jag har S på både kjol och blus och är typ nästan alltid en 36:a eller har S på överdel)

.

 

.

Kjolen hittar du här

..

.

Fint att matcha kjolen med detta himmelblå ribbade linne som jag också klickade hem! Sitter ju precis som det ska (Fick även hem en lika blå linnekavaj som är supersnygg på men den visar jag i ett annat inlägg, hann inte fota den idag:)

.

.

Åh om ett par dagar åker vi till öjn för att njuta Gotlandsliv och fira Valborg tillsammans med mamsen och papsen! Vi saknar dem så mycket, de har ju mer eller mindre flyttat dit sen några år tillbaka så det ska bli så mysigt att ses och barnen är superpeppade att träffa mormor och morfar<3

.

Nej nu måste jag lassa in en till tvätt nere i tvättstugan här (det tar aaaldrig slut) men ha en mysig tisdagskväll tjejer!

.

KRAM

.

.

2 kommentarer till “SOMMARENS SET

  1. Sååå snyggt! Jag har också beställt kjolen men inte packat upp den ännu, håller tummarna att jag kan bära upp den lika fint som du 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg