TV-DINNER

.

Har fått en del frågor om hur vi kan se på tv med soffan vänd så här men som ni ser på bilden ovan går det bra! Tv:n är svängd och vinklad och oftast så ligger vi i soffan som Moje gör på bilden:)

.

Ikväll är jag och mina tre yngsta älsklingar ensamma hemma! H är ute och reser och eftersom jag har min galna PMS just nu så var det dags att Foodora hem lite middag (slippa handla och laga mat!) och äta uppe i tv-rummet framför Masked Singer  (barnen gillar att äta där, de tycker det är så mysigt, och jag gör det också såna här dagar) Det fick bli MAX-middag när vi till slut hade bestämt oss och kommit överens alla fyra! Flottigt och salt – mumsfillibabba:)

..

.

 

Har ni förresten något bra serietips bloggisar!? Behöver något nytt och spännande att titta på, älskar att fastna i bra och spännande serier. Gärna i White Lotus stil (läste förresten att det blir en ny säsong som spelas in i Thailand! Hurra! Undrar om det blir på ännu ett Fours Season hotel som i säsong I och II)

.

Önskar er en skön kväll alla!

.

KRAM

.

.

.

 

14 kommentarer till “TV-DINNER

  1. Exit har väl kommit med nya avsnitt i dagarna? Det är den enda serien jag har kollat på i vuxen ålder typ 🤫

  2. Har fått tipset The good doctor, sett första avsnittet, verkar jättebra 🙂

  3. Godmorgon! ”The Undoing” med Nicole Kidman och Hugh Grant är en jättebra thriller (miniserie på HBO) och ”The watcher” med bl.a Jennifer Coolidge. Också spännande!!

    Ha en fin dag 🥰

  4. Rough Diamonds på Netflix , sjukt bra. Streck kollade den. En säsong bara ute nu men med tanke på slutet, kommer det nog en till.

  5. Undrar, det där lilla runda bordet, var är det ifrån. Så snyggt och precis vad jag försöker hitta till mitt hem.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg