HUR HÄRLIGT ÄR DET INTE NU?

..

Men hur lycklig blir man inte av vädret just nu!?! Och av all grönska som bara exploderar och alla tulpanlökar som snar slår ut och fågelkvitter och v ä r m e n. Åh så härligt att sätta sig i en stol med en kaffekopp i handen och bara vända näsan mot solen och njuuta. Något som också var himla härligt idag var att jag fick mina fönster tvättade hurra! Men lyckan av att få bort smuts och damm och få så där helt klara vackra gamla fönster från 30-talet, ljuset blir ju helt annat inne då faktiskt. Lite krispigare skulle man kunna säga!:)

.

..

Och idag invigde jag middagssäsongen då vi sitter ute och äter även på kvällarna! För nu är det ju hur skönt som helst att sitta ute i kvällssolen där i pergolan. Våran stora pergola är också en sån där grej som jag är så glad att vi lät göra när vi fixade uteplatserna. Från början hade jag tänkt ha den på baksidan (och göra den lite lägre och mindre) men hur kunde jag ens tänka så? Det var ju här vid det mulliga syrenträdet den blev den bäst. (Brukar få frågan om våra utemöbler och de är från Sika Design, parasoll från Skagerak)

.

.

.

Och vad åt vi på vår ”terasspremiär”? Något så gastronomiskt som snabbmatssushi från Chop Chop haha. Men gott var det! (Apropå terasspremiär – minns ni hur stort det var när man ung?? Den var någon gång i maj tror jag och det var bästa festkvällen på hela året. Hos oss här i Småstaden gick man iaf upp på terassen på ”Pluto eller Streaman” och aalla var där:)

.

Nu ska jag titta till min lilla febriga Bea här, hon är riktigt krasslig idag, men vi ses imorgon igen!

 

..

KRAM

.

.

.

 

2 kommentarer till “HUR HÄRLIGT ÄR DET INTE NU?

  1. Sushi helt i min smak 🙂
    Alltså, er trädgård, helt fantastisk 😍
    Krya på dottern!

  2. Älskar sushi:) Måste fråga vad ni har för fasadfärg på ert hus?
    Ha en fin dag ……

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg