BARA ATT FYLLA PÅ!

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

.

Hallååå 10 maj och hallå 51!!!

 

Yes det är bara att fylla på som min bonusfarfar sa varendaste gång någon fyllde år! (Och som vi barbarn tycke var sååå gammalt och suupertöntigt – nu är man visst där haha;)

Och jag äälskar ju att fylla år, det kommer jag nog aldrig att sluta med. Är som ett barn och vill ha massa paket och överraskningar och tårta och piiiirr! Och min älskade familj vet ju det och firar allt va de kan. Imorse såg det faktiskt ut som när barnen fyller år, det levererades mängder med paket på sängkanten (jag fick en ny servis och ja det var därför det blev några kartonger;)

.

.

,

Vi skulle ätit middag ute med svärisarna ikväll men fick ställa in och köra middag med köpta Smørrebröd hemma ist! Influensan ni vet. Men jag hade på mig min nya outfit från Modelin ändå eftersom den både är toksnygga och skön. Kjol med fransar från Copenhagen Muse här, linne här också från Copenhagen Muse här (har S i båda) och slippers från Inuikkii här.

(Armband i present made by Moje<3)

 

(Psst allt är nu på vårrea inne hos Modelin med koden SOL25 – missa inte!)

 

Nej nu ska jag och H krypa upp i soffan här med var sitt glas bubbel och fira vidare – mysigt mysigt!

.

Ha nu en fin kväll snyggingar!

.

KRAM

.

.

 

13 kommentarer till “BARA ATT FYLLA PÅ!

  1. Happy birthday, I turned 70 this year you still have a few years to go until then.
    You look good for your age.

  2. Är det viktigt för dig/er i familjen att presenter är dyra för att det ska räknas? Eller ”blir det bara så”. Tänker skor för 10 000 en bil på studenten, en hel servis, Louis Vuitton väskor o s v.

    1. Grattis på födelsedagen kan man också skriva. Tror inte det är viktigt för henne, men dom har möjlighet att ge varandra dessa gåvor och då är väl det bra. Tror att om saker och ting ändras blir nog Petra precis lika glad för en present som inte kostar så mycket. Det är den känslan jag har av henne. Varför ska man egentligen behövs förklara sådant?

    2. Förmodligen är det viktigt och därför köps det dyra presenter. Alla gör som man vill och vad plånboken tillåter.

    3. Det blir bara så ibland, vi kan absolut ge varandra presenter som inte är dyra också. Men min man tycker om att skämma bort mig, så är det. Allra mest med kärlek och det är det viktigaste<3

  3. Grattis på födelsedagen! men en liten undran var ni i hela friden gör av alla grejor som köps hela tiden?

    1. Hon sålde ju av en servis häromdagen för att göra plats för en ny.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg