LÅNGHELG COMING UP

INNEHÅLLER REKLAM MODELIN

.

Det bästa med tiden just nu är ju alla träd som blommar (obs ej pollen!) Så himla romantiskt vackert med tex äppel, körsbär och päronblom – här har jag tagit in några kvistar från just päron (vi har två stora päronträd på tomten som tyvärr ger rätt trista päron – små, hårda och smaklösa:)

.

Onsdag idag mina vänner men det känns ju som fredag! Imorgon är ju alla här hemma lediga och vissa i ett helt gäng med härliga dagar (Bea är ledig tom tisdag) Och alla är friska – äntligen! Jäkla seg influensa som härjar men nu verkar den vara över hos oss. Så vi är superpeppade på en skön långhelg med bla inbokat restaurangmys  och så kalas så klart. Moje lilla stackaren hade ju inget förra året så vi går all in i detta år istället! Men idag är det bara ju alltså bara onsdag, hur lyxigt, och vi kör lill-lördagkväll med lax i ugn med smashed färskpotatis och romsås i matsalen. Tröttnar ALDRIG på lax och kall romsås, skulle kunna äta det varannan dag minst!

.

,

Världens snabbaste supergoda helgmiddag – laxfiléer med salt, peppar och pressad citron i 200 graders ugn ca 17 min, färdig romsås från Sjöhagen, stekt färskt sparris och smashed kokt färskpotatis i ugn (ca 10 min) med  en blanding av smör, vitlök, persika och parmesan uppepå. Mumsfillibabba!

.

.

Och jag fick ju stort like av H när jag tassade ned efter duschen ikväll! Han gav tom två tummar upp för klänningen och den sitter verkligen som en smäck och den blå färgen är s å fin. Den poppar verkligen! En perfekt sommarklänning när man vill vara lite fin men ändå väldigt avslappnad, kommer nog använda denna mycket i sommar. Märket är Levete Room (jag har strl S) och finns här och med koden SOL25 har ni just nu hela 25% off på den och ALLT till ord pris hos Modelin

.

Hoppas ni har en riktigt skön kväll nu alla fina!

.

KRAM

.

.

 

2 kommentarer till “LÅNGHELG COMING UP

  1. Jättefin servis! Har köpt den till min son när han flyttade hemifrån förra året och skulle själv vilja ha den. Jag har själv servisen Maria helvit från Rosenthal. Den fick jag av mina föräldrar när jag fyllde 20 och tycker så mycket om fortfarande!
    Älskar och njuter av bilderna från din trädgård! Såå fint alltihop, växter, trädgårdsmöbler, ja allt! Förstår att det är skönt att slippa studsmattan!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg