FREDAG MED FOKUS PÅ SKÖNT & GRÖNT

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR/REKLAM LINDEX

.

Pics från denna fredag när jag var på handelsträdgården nämligen Åsby! En tradition sen evigheter att åka dit på våren och köpa lite nya buskar och perenner (gjorde jag redan som liten med min extremt trädgårdsintresserade mamma, vi kunde gå runt här i timmar:) Så mysigt ställe och så där hemtrevligt ni vet och så har de ett riktigt bra och stort utbud av finfina växter! Idag blev det bla en maffig klematis i ljuslila till nya syrenbersån,  klassiska skira vita löjnantshjärtan (hur nostalgisk perenn – hej 80-tal! Minns ni när man vände blommorna upp och ner och liksom tog ut  och det blev en prinsessa i balklänning? Kanske sånt vi roade oss med vi ”lantungar” innan Iphones och Youtube:)

.

,,

.

Vi forsätter att tokgilla himmelsblått! Dagens: blå linnekavaj (den här kavajen är s å fin, ett riktigt kap) finns här, blått linne här och vita linnebyxor här (S i kavaj och S i linne och M i byxorna, ville att de skulle sitta riktigt trackpantslöst och skönt nere på höften)

.

.

.

Typ alltid när vi åker till Åsby i Hallsta blir det bakad potatis med skagenröra till lunch, älskar bakad potatis på ett typ märkligt sätt! Det rä ju bara potatis? Men ändå så där gosigt, mjukt och mysigt att äta (det måste dock vara skagenröra eller creme friache, lök och löjrom till:)

.

.

 

Åsby Hem & Trädgård!

.

.

.

Alla lediga idag och själv passade jag på att pyssla i trädgården med mina köp när vi kom hem – odlingsbäddarna i köksträdgården fick alla Dahlialökar jag drivit upp  och så blev det örter och tomater och lök (och jordgubbar,rabarber och krusbär) i den andra.

.

..

 

.Japp jag är som min lilla mams – detta är typ det bästa jag vet. Så himla mysigt och avkopplande att fixa med sina växter, gärna med en skön podd i öronen:)

.

Hoppas ni också har (eller haft – teknikstrul gör att inlägger är lite försenat här) en mysig fredag i solen!

.

KRAM

.

.

.

9 kommentarer till “FREDAG MED FOKUS PÅ SKÖNT & GRÖNT

  1. Tokgillar din style idag👍👍 !! Åsby är så fint, brukar besöka ett par ggr per år o samtidigt ta Skultuna🫶
    Kramar

  2. Samma här, älskar stilen på dina kläder! Jag har inte vågat plantera ut mina dahlior än, är rädd för nattfrosten men det är kanske inte risk för det längre? Bor i sydligaste Sverige.

  3. Såååå fina kläder och er trädgård 👌 Tack för mysigt tips om Åsby också!
    Ha en fin helg ☀️

  4. Trädgården är så fin 🤩 var har du köpt växtstöden kring dahliorna?

  5. Vad din äldsta dotter är lik dig på första bilden, superfin. Tack för grönt, härligt, inspirerande inlägg. Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg