MORS DAG

.

Idag har det firats Mors dag så klart! Mamma är ju det absolut bästa man kan vara (tycker jag iaf, fyrabarnsmamma som man är:) och som sådan kommer ju även att vara snäll, rättvis, varm, intresserad av och respektfull mot sina älsklingar.  Att man har en hel del skyldigheter som en mamma är givet men tyvärr kommer detta ju inte automatiskt för alla. Just respekt är så viktigt för mig, att de känner att jag respekterar dem som människor och individer och att de inte bara är mina barn som ska vara som jag önskar för att bli älskade. Som jag kan styra och ställa med. Jo jag kan vara sträng, det ska ordning och reda och respekt tillbaka här hemma, och ja jag kan minsann tappa humöret jag med och ibland har topplocket nästan gått totales.. Sagt dumma saker och satt onödiga regler. Men då är det så himla himla viktigt att förklara varför efteråt, när man lugnat sig, och har man som mamma tappat respekten i ett bråk så ber man om ursäkt. Och säger att man självklart tokälskar sitt barn – när irritationen lagt sig och känslorna det kokat klart (Tonåringar är ju liksom tonåringar)  Och så är det så viktigt att säga till sina barn att de är helt perfekta precis som de är och få dem verkligen att förstå att de klarar av allt som de önskar göra med envishet. Allt går bara man vill sa min pappa ofta till mig när jag var liten och så har jag nog tänkt 1000 ggr! Vissa saker är verkligen s å bra att höra som liten.

.

Det där med att säga de där viktiga orden Jag älskar dig är vi riktigt bra på här hemma, de kan vi verkligen slösa med allihopa och det är så fint tycker jag<3

.

.

.

Haha det var riktigt sånt midsommaraftonsväder idag – kan vi sitta ut och fika eller njeeeinte? Kommer det inte en skur nu?:) Varmt och skönt men med moln och regnet hängandes i luften. Alla mina skatter uppvaktade mig så gulligt, först på morgonen med paket på sängen och lyxig mysfrukost i matsalen och sen blev det tårta och Morsdagsfika när storebror kom över!

..

.

Bästa gänget – min familj! Tänk att jag är mamma till de där fyra godingarna. Älskar att vara just er mamma<3

.

.

Min egna roliga, knasiga, kaxiga, och enormt kreativa duktiga mams är dock på öjn (de bor ju där nu) så henne har jag inte kunnat uppvakta mer än på telefon! (Älskar den här  bilden tagen på henne av pappa på ett tåg<3)

.

Hoppas ni haft en fin söndag alla – både mammor och alla andra!

.

KRAM

.

.

.

8 kommentarer till “MORS DAG

  1. Så fina ord om moderskapet och så mysig uteplats och dukning! Din bukett var också ljuvlig. Du vet väl att du kan odla de blå ”rufsiga” blommorna själv? Nigella heter de och det går att direktså dem nu. De får väldigt snygga frökaplar som är superfina i buketter.

  2. En liten fråga bara, hur har ni behandlat er trätrall?
    Ser så fin ut!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg