SNYGGASTE UTESTILEN

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR SOLHEM INREDNING

(Foto: Stephanie Sifvert Sköna Hem)

Bergs Potterkruka här, soffa här, randigt parasoll här, sideboard i bambu här, rottingstol här, soffbord här. loungestol här och lykta i teak här.

.

Läste senaste Sköna Hem och där var Leila Lindholms magiska trädgård med! Har ni sett? Alltså hur lyxigt och krispigt får man haa det. Älskar den här stilen, så där dansk-amerikansk östkust.  Superfräscht. Tänker badhotell vid Strandvejen och Hamptons. Vackert växthus, ljus marksten och grånat trä, Annabelles (hortensior) i massor, klassiska tygparasoll, vitmålat trä, formklippta buskar  och vackra tidlösa utemöbler. Jag har ju investerat i lite såna och så himla glad över det, de sätter verkligen så mycket av stämningen ute på gården! Rotting (konstvarianten) teak, terracottakrukor och bambu. Är du ute efter just den här stilen så hittar du allt du kan önska hos butiken Solhem inredning, där finns så himla mycket snyggt till balkongen, växthuset eller uteplatsen.

.

Det får bli måndagens tips här från sjukstugan!

(Det var inte halsfluss sa doktorn så ingen antibiotika mot mitt jobbiga halsonda och feber. Bara att  hoppas på att bli frisk a.s.a.p – jag har liksom en student som ska firas om någon vecka!)

.

KRAM

.

.

37 kommentarer till “SNYGGASTE UTESTILEN

 1. Fint inlägg, men måste tyvärr höja en varningens finger för att beställa något från detta bolag. Beställde själv en lampa från dem för ca 8 000 kr som var knäckt och som saknade ett väggfäste då den kom fram. De gick aldrig att få tag på och svarade aldrig på mail. Omöjligt att reklamera något hos dem. Gav upp efter några veckor. Med gulliga vänners hjälp renoverades lampan och efter div fix hänger den trots allt på väggen, men är tyvärr inte så fin som den hade kunnat vara. Surt.

  1. Håller med dig E…. Bra att göra lite research innan man gör reklam för företagen. Min granne skickade efter trädgårdsmöbler och dom var så fula och stämde inte in med bilden. Ytan på bordet var flammigt och efter många om och men så lyckades dom skicka tillbaka möblerna men dom fick hålla på att ringa och maila innan dom till sist fick svar och hjälp.

  1. Bara en fråga – men vad skulle vara så inte miljövänligt med en pool..? Kan själv bara inte komma på vad som skadar miljön..

   1. det är väl mängden vatten som går åt att fylla den antr jag. men inget är miljövänligt idag 😅 det är värre med de 36 ton kläder dagligen som lämnas på återvinningen. Fast fashion.

  1. ??? Vet du att det finns andra sätt att fylla än pool än med typ trädgårdsslangen..?

   1. Frida..hur menar du då?
    Vatten som vatten…oavsett så tar vi av jordens resurser.
    Lite som grannen på landet som anser att hon äger sitt hus å sin brunn å får vattna hur hon vill 😅
    Men om hennes brunn sinar så sinar det för alla?andra också.

 2. Den trädgården är helt magisk. Jag köpte Sköna Hem endast för trädgårdens skull! Krya på dig Petra så du inte missar dessa fina dagar i maj månad!

 3. Jag vet att jag inte borde men blir ju så väldigt provocerad av din blogg Petra, visst är ditt hem och trädgård helt magiska, din smak och stil topnoch… men sen då… vad vill du med det? Att vi ska konsumera ännu mera, lycka är att ha, ha och ha… och ha ännu mera…
  Men vänta lite nu, dra i handbromsen, behöver vi ha armband för 100 000 för att visa att vi är lyckliga, varför 😱

  1. Milla Nilla..varför skriver du så?
   Det är det enda jag undrar när jag läser din nedvärderande kommentar till en person du inte alls känner.

  2. Många par i 50-års åldern har hunnit skapa sig en betydligt lyxigare livsstil. Sommarkåkar, bilar, segelbåtar, hus i Spanien, resor till lyxiga golfresorter världen runt, restaurangbesök och hyra av festvåningar, designväskor, skor och kläder för en förmögenhet.
   En del vill visa upp och andra bara njuta av sina pengar.

  3. Jeg forstår helt hvor du vil hen Milla Nilla, det er fortvilende å bevitne den dessverre utbredte ignoransen rundt det faktum at vårt hemningsløse overforbruk (og utbredelse) er i ferd med å ta kvelertak på livet som vi kjenner det på denne kloden. Bestander av ville dyr stuper, viktige habitater utraderes og ødelegges fremdeles i et rasende tempo for kortsiktig ressursutvinning, arter utryddes i et omfang som aldri før – for å nevne noe – men hvem bryr seg egentlig, så lenge man kan konsumere med total forakt for både bærekraft og moder jord, og vise frem at man har midlene det krever å opprettholde en viss livsstil? Blant alt som er farlig i denne verden, tar menneskelig tunnelsyn mot egen navle en suveren førsteplass, ignoranse en god andre. Det er litt av en arv vi kommer til å etterlate dem som kommes etter oss – mennesker,dyr og natur – om vi ikke veldig snart tar til vettet og utvider horisonten til å gjelde annet enn vårt personlige velbehag.

 4. Vaddå ”vad vill du med det?”?

  Behöver du ens ifrågasätta vad Petra vill? Skriver hon inte tillräckligt ofta om sin kärlek till familjen, föräldrarna, sina vänner? Om hur hon tar hand om dem och uppskattar dem genom både små och stora gester (ja, de flesta hon skriver om är helt gratis). Har du tänkt på att du kanske ska kliva ur din provocerade bubbla och faktiskt läsa vad hon skriver? Försök ta till dig av det hon gör för att skapa lycka åt både sig själv och sin omgivning.
  Exakt vad är det som får dig att tro att ett armband visas upp för att hon ska visa hur lycklig hon är. Du är den som gör kopplingen mellan dyrt armband och lycka. Inte Petra, utan du, och jag tror helt ärligt att du skulle behöva dra i handbromsen innan fantasin drar iväg med dig alldeles för långt.

   1. Säger man verkligheten så till en annan person? Du kan tycka vad du vill men att säga det är bara elakt och sårande. Det är inte mina åsikter du kritiserar utan mig som person, jag hoppas att du har vett att bete dig snällare mot din omgivning utanför nätet.

    1. Ditt svar till Milla Nilla var OERHÖRT otrevligt. Hon ifrågasatte konsumtion och inte ens på något otrevligt sätt. Det är så tröttsamt hur ofta du ska försvara Petra på ett så himla otrevligt sätt. Och varför försvarar du Petra? Känner du henne? Har hon bett dig försvara henne? Jag tycker det är något osunt över det hela, ärligt talat. Dina inlägg är elaka och sårande, far fram som en ångvält gör du.

     1. Du är välkommen att diskutera sakfrågan, däremot är du inte välkommen att komma med personangrepp.

      Du har dessutom ingen aning om vad, när och hur jag skriver här. Vi är (minst) två olika som kommenterar under samma namn.

 5. Hej!

  Jag är nyfiken på om du fortfarande tar mellanpillret slinda? Läste ett inlägg 2022 om att du hade börjat o att det verkade lovande mot pms. Jag lider av svår pmds så fått det utskrivet men är lite nojjig att börja pga ev biverkningar. Står om viktökning, sämre sexlust, acne osv

  1. Lena jag tror det var precis det som Petra skrev om som du beskriver men kanske bättre hon svarar 🤗

   1. Nej men svara du Åsa. Du verkar ha så bra insyn och svarar ju på det mesta här 😂 Kraam

 6. Have you tested for covid? Sore throat and fever that doesnt go away sounds suspiciously like covid…. Just sayin

 7. Varför ska hon testa sig för covid? Eller varför ska nån ens göra det i dagsläget? Är man sjuk är man hemma, spelar ingen roll om det är covid eller inte…? Sen är vi ju vaccinerade. Himla onödigt att slösa med massa tester utan någon som helst anledning….just saying

   1. Vad är det för roligt med det? Superbra att vara vaccinerad, så sjukförloppet inte blir livshotande!

  1. Petra, of course, any less wouldn’t do😉 Cartier Love it is called.

   1. bättre att köpa 1 armband som du älskar än 10 på rea 🤪 varje år!

    1. Åsa, är du någon slags talesman för Petra? Du svarar ju åt henne i nästan alla blogginlägg…..

    2. Är det de alternativen det står mellan alltså? 😅 Åsa det är alltid lika underhållande att läsa dina försvarstal. Är du anställd av Petra?

     1. Gillar att ifrågasätta spydiga kommentarer. Kanske kan någon vakna upp och vända om innan man hamnar för djupt i det bittra träsket.
      Jag gilar Petras blogg och hon verkar vara en fantastisk person. Så du får störa dig hur mycket du vill. DET roar mig 😅

  2. Det smala armbandet Cartier Love kostar inte 100’, dyrt men inte så dyrt 🙂 och vad spelar det för roll? Alla gör som dom själva vill. Bara avundsjuka… Skulle gärna vilja ha ett:)

   1. Jodå. Finns lite billigare än 100’ men också mycket dyrare än det.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg