SOMMAR SOMMAR SOMMARREA

REKLAM FÖR MODELIN

 

Men hur snygg jacka?? En riktig grön karamell från Busnel som är perfekt att bara svepa om sig när det är en lite svalare sommarkväll. Den är just nu med hela 40% off hos Modelin.

.

Halli hallå i regnet!

.

Yes den stekande solen försvann pang bom och sen kom det (faktiskt) efterlängtade regnet. Perfekt för trädgården och perfekt för alla bönder. Riktigt skönt var det när jag vakande med en helt annan energi imorse – svalare och liksom lättare luft. Och bara känslan att det är sommarlov och vi får  vara inne en hel dag och mysa och baka . Inte fel det heller:)

Idag denna söndag tänkte jag visa lite sommarnytt och snyggt som är på sommarrea så är du sugen på  att uppdatera garderoben lite just kanske så är det nu du ska passa på! .

.

.

.

Som den här söta Neo Noirblusen med kort ärm med 40% off! Visades häromdagen och jag fick flera frågor om just denna. Använts redan flera gånger, I love it.

..

 

En söt liten sommarkofta vill man ju ha, denna i sval bomull med ett litet knyt i midjan och finns här. Tycker själv att det var riktigt läckert med lösa jeans och klackar till. Skynda fynda.

,

 

.

Eller kanske du vill ha en ”kaxigare kofta” som sticker ut! Den här Copenhagen Muse i fluffig  alpacablandning är en riktig eyecatcher. 40% off och finns här

.

.

Modelin har hur mycket fina blusar som helst med 40% – 70% off, bla den här nya svart-beige med puff i ärmen! Från danska Neo Noir och finns här

.

.

Så var det jackan – älskar den här salviafärgen, den är liksom så somrigt snäll. Finns här. (Allt Busnel med 40-70% off!)

.

Hoppas ni hittar något ni gillar!

.

Önskar er alla en härlig junikväll<3

.

KRAM

.

.

 

11 kommentarer till “SOMMAR SOMMAR SOMMARREA

  1. Du ser så fräsch ut 🥰
    En fråga..artface som du gick hos i sthlm..är hon i klass med den du går hos nu i Västerås?
    Börjar bli dax här 😅

    1. Tack snälla🥰
      Abslout, Jenny är fantastiskt erfaren och duktig🤩

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg