FREDAGENS!

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

 

Tjoho, här har ni mig idag denna fredag! På väg att åka på en liten shoppingtur med Bea och Moje (Bea som snabbt tog foto utanför huset med mobilen, hon är ju så duktig på det där<3) I helgen väntar en mysig spatrip bla och det ska bli såå skönt och barnvakt är bokad hos svärmarna. Behöver värme och avkoppling 100% just nu! (Kommer nog tom bada tror jag, stort för att vara mig;)

 

.

Idag har jag på mig ett sprillans nytt superskönt  tunt stickat set, en perfekt augustioutfit om ni frågar mig. Inte för varmt, mjukt och lätt och funkar typ jämt. Älskar såna här stickade set och klänningar på just sensommaren. (Sandaler Inuikii)

Tröjan hittar ni här och kjolen här (jag har storlek S om någon kanske undrar)

.

Tack för tips om vad man kan hitta på i regnet! Någon skrev äventyrsbad, vi har ju faktiskt actionbadet Kokpunkten här i Småstaden och det har jag faktiskt helt lyckas glömma bort? Tror vi varit där typ en gång men aldrig med stackars Moje.. Nu gillar jag ju som sagt inte att bada och definitivt inte i badhusbassänger men man kan ju faktiskt följa med barnen! (Många föräldrar som gör det har jag hört? hehe) Snacka om att man blir hemmablind. Får nog bli en trip dit (efter jag spaat klart;)

.

Ha nu en riktigt fin fredag vänner!

.

KRAM

.

 

18 kommentarer till “FREDAGENS!

 1. Hur många nya plagg / månad har du på ett ungefär? Och vad gör du med alla kläder du inte använder. Slänga, skänka, spara?

 2. Hur kan du ,som har så fanastisk inredningssmak, bara köpa polyester och akryl på Ellos och Lindex? Du borde bära Toteme och Khaite, det skulle passa dig så mycket bättre.

   1. Nu gör hon iof det, alltså använder plaggen. Kan man inte ha flera stilar. Lyxig och dyr och enklare?
    Den här bloggen är inte i närheten av att konsumera som väldigt många andra.
    Många influencer gör reklam för fast fashion, det är hemskt om något.

  1. Petra är jättefin i denna outfit, som råkar vara i viskos, som är vanligt även i plagg från ex Toteme. Polyamid/polyester förekommer både hos dyra och billigare märken.

 3. Nu är semestern snart slut för somliga, märks på grinigheten i kommentarerna 😉

  Petra, måste fråga. När jag går in på din sida så hoppar den upp till överst flera ggr och när jag ska skriva ngn kommentar fr mobilen, så måste jag aktivt välja stor bokstav. Är det ngn annan som upplever samma sak eller är det bara jag? 😀
  Å en fråga till, vad är det för skräck du har för badhus?
  Önskar er en fantastisk spavistelse 🙂

  1. Jag har också skräck för badhus. Ryser av tanken på bakterier och fotsvamp, alla människor i omklädningsrum och duschar. Skrikiga ungar, helt enkelt bara allt!!!

  2. Förstår mer än väl Petras skräck för badhus. Undersökningar visar att det finns flera hundra liter urin i en vanlig bassäng och då är inte vuxenbassängen något undantag.
   Jag kan tänka mig att det är samma sak på spa med deras pooler och bubbelbad.
   Tur att barnen är vuxna så att man slipper.

   1. Är det sant? flera hundra liter? 🤮
    Tänker att vattnet kloreras?
    Gud va läbbigt.
    Kissar människor i en pool?
    Tror inte det är samma på ett spa dock där det är mer vuxna människor.
    Hörde att många kissar i sjö och hav och att det skulle göra stor skillnad för miljln om människor lät blu att göra det..hua..

    1. Omg..har googlat lite nu..fy fan va vidrigt! Hade ingen aning 😳 att det var så illa!!
     1/3 av vuxenbassängen p 830 000 liter vatten är kiss!!
     kommer aldrig mer bada i badhus 😳
     Vad är det för fel i huvudet på människor?
     De duschar inte innan heller för de duschade dagen innan 😳😅 🤮vad muchigt!

     1. För att lugna lite så vill jag bara säga att undersökningen som gjordes visade att en pool på 830 000 liter vatten innehöll 75 liter kiss – väääldigt långt ifrån 1/3.

    2. Att folk kissar i hav och sjö är ett jättestort miljöproblem med övergödning och algblomningen som följd. Finns en stor okunskap där tyvärr.

   2. Det är nog samma på offentliga spa-anläggningar och pooler på hotellresorter.
    Badar helst i havet och i den egna bastu/bubbel/poolen.

 4. Har samma fast bara kjolen, jag har korta armar och ärmarna på tröjan var långa så jag såg ut som en liten pingvin😋 Men mycket skön och så snygg färg🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg