SNYGGT HOS MODELIN

REKLAM FÖR MODELIN

.

Idag måste jag ju bara visa den här tooksnygga klänningen från Copenhagen Muse och som jag hittade hos Modelin! Alltså man känner sig där extraextra allt i den här drömmen med massa vackert tyg i kjolen och en helt otrolig spets. Underkjol (så att man inte visar sånt man inte vill visa) och så ett snävt elastiskt liv som håller ditten och datten på plats också!

.

.

Hade den här på bla Smådalarö men hann ju inte ta några kort då! Så jag satte på mig klänningen idag och visar den nu istället.  Men det här är en sån klänning som aldrig blir omodern och som man kan ha året om man vill så den kommer användas – känner mig så där söt, fin, cool i den! Sen kan man ha den både på tex en sensommardag på vinlunchen i stan eller på värsta festen..

.

.

Ni hittar klänningen här

.

Modelin har som vanligt mycket snyggt och nu har nya höstmodet börjat trilla in också! Så kul, missa inte det.  Mycket dressat och mycket stilrent kommer, diskret och kontorsstil ska det visst vara bla. Och metallic och 80-talskavajer med stora axelvaddar – får se om vi vågar oss på de godingarna igen!:)

.

KRAM

.

.

 

9 kommentarer till “SNYGGT HOS MODELIN

  1. Älskar klänningen! Attans att den var slutsåld, ska till Italien nästa vecka och den hade varit dröm att packa med! Måste leta på nätet.
    Sjukt fin på dig, hoppas den är lika fin på mig 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg