HÖSTNYHETER!

REKLAM FÖR MODELIN

 

Här är jag bland eklöven på vår gata en dag i sen oktober! Hittade en så himla snygg lång skinnkjol jag måste visa, har ju letat efter en sån halva hösten. Den sitter så där perfekt och har den rätta längden. Denna dag matchad med en ljuvlig ny cashmeretröja en ulljacka. Cashmere är bara det bästa, jag har ett gäng plagg som jag vårdar ömt och som håller år ut och år in. Lyxigt och tidlöst och passar jämt. (Över den min gråa Busneljacka i det ursnygga nya hundtandsmönstret)

.Skinnkjolen finns här 

.

.

Alla plaggen och yes precis alla fina höstnyheter hos Modelin är just nu med 25% off!

Detta ska ni inte missa. Koden är FALL25 i kassan.

 

.

Finaste stickade tröjan under den här säsongen.

Tröjan i cashmere finns här

.

.

Och vill jag vara mer party med min snygga kjol så tar jag denna glittriga svarta blus (också fyndad på höstrea) Små små gnistrande prickar i tyget – som en stjärnklar vinternatt. jag har knutit den i midjan men det är en hellång blusmodell.

Svarta blussen finns här.

.

Hos Modelin hittar du märken som Busnel, Inuikii, Neo Noir, Levete Room, Copenhagen Muse, UGG, Stenströms, Moon boot mfl

(Psst, Förutom 25% off på alla nyheter med koden FALL25 så har Modelin även 20% off på alla reapriser! Koden för  den rabatten är REA20 i kassan)

.

Ha nu en mysig kväll vänner!

.

KRAM

.

.

 

7 kommentarer till “HÖSTNYHETER!

  1. Hej Petra, såg att kjolen inte fanns kvar hos Modelin (din länk är bruten och hittar den inte på siten). Har du lust att tala om vilket märke kjolen är ifrån så jag kan försöka hitta den någon annan stans? Tack på förhand. /Helén

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg