DETTA ÄR VERKLIGEN INTE JAG IDAG & TIPS

INNEHÅLLER REKLAM FÖR MODELIN

.

Älskar den här nya klassiska bomullsskjortan från Stenströms som finns här (yes den var med upp till Åre och syns på bilden från Werséns) och just en kritvitt krispig blus eller herrig skjorta matchad med ett par sköna skinnbyxor eller en skinnkjol är bara en så  tidlös och toksnygg kombo om ni frågar mig.!

Dock ser jag INTE ut så hör idag kan jag lova! Jag ser ut som ja ett ras haha. Hosta som var gaalen inatt, jag höll nästan på att kräkas för den sitter så djupt. Plus illamående, huvudvärk och svullen i ansiktet. Ser knappt mina ögon. Har tagit Covidtest men nä, inte positivt. Kändes verkligen som det kunde vara det .Googlade som den egenamatörallmänläkare man är och kan det vara Kikhosta.? Kikhosta borde man väl vara vaccinerad mot iofs… Beapluttan är också sjuk, illamående, huvudvärk, hosta och feber. Jaja, har aldrig haft såna här hostattacker förut men det kan säkert vara en helt vanlig men galen förkylning.

 

.

Jag tycker verkligen ni ska passa på och kika in hos Modelin idag om ni vill hitta riktigt fynd till vinterns festligheter tex. Märkeskläder och skor från tex Busnel, UGG och Inuikki med 25% off med koden FALL25.

Detta gäller tom kl 24.00 inatt..

 

.

Hittar alltid så mycket snyggt hos Modelin: cashemerpolo från Stenströms finns här, mönstrad blus från Neo Noir här och Busnel hittar ni här

.

Och idag är det kladdkakans dag vänner och jag som hade tänkte jag skulle fixa en riktig smarrig sån till familjen (eller jag hade tom lovat) men jag känner mig inte så där superpeppad på det just nu när jag ligger här i soffan under täcken och fryser och hostar. Får se om jag kan få Lolo att köpa med någon färdig hem från affären där hon jobbar istället<3

.

Önskar er5 fin tisdag så ses vi snaart igen!

 

KRAM

.

.

12 kommentarer till “DETTA ÄR VERKLIGEN INTE JAG IDAG & TIPS

    1. Den är aå snygg och är från Modelin men tyvärr slut där. Märket är Levete Room🥰

  1. Krya på dig! Om du hostar på natten, häll kokande vatten på en klyftad gul lök! Ställ på sängbordet, det hjälper

  2. kryakrya! förespråkar cochillana vid så svår hosta 🥰 då får luftvägarna vila lite under natten.

  3. Jo man vaccinerar mot kikhosta men det har ganska kort immunitet, tyvärr. Mest för att skydda de allra minsta. Det går att ta prov på kikhosta på VC. . Man brukar hosta tills man kräks.
    Krya krya!

  4. Så fina kläder!
    Rabattkoden är inte giltig, står det? Tänkte passa på att beställa en blus från Neo, alltid roligare med rabatt ju:)
    Krya på dig🤍
    Anna

    1. Oj jag kanske var otydlig, rabatten slutade vid midnatt igår och tack snälla🥰

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg