LATTENAGLAR & MÅNDAGENS

INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR-REKLAM LINDEX

.

Hej hallå är har ni mig denna iskalla måndag! Brrr vad kallt det blev plötsligt och jag imorse var det åter igen ett tunt snötäcke över Småstaden. Tjockjackor och mössor och vantar fick rafsas fram ur källarförrådet och nej, kyla är inte mitt bästa. Skulle göra mycket för att åka långt bort till en solig varm plats  i någon månad så där (men nä det är ju inte möjligt) Nej man får stanna kvar här i denn kalla nord ochhelt enkelt göra det bästa av vintersäsongen! Själv har jag en ny härlig dunjacka, tjockmössa och matchande varma skor som jag kan svepa in mig när nu isiga vindar biter i kinderna (och då blir ju kylan liite mer uthärdlig..;) Och så har jag bakat gaaalet goda lite juliga saffranskakor till barnens mellis efter skolan och yes ni ska så klart får recept på dem om 1,2,3…

.

.

Men idag visar jag och tipsar om denna underbart ursnygga stickade vintertröja! Hur läcker som helst om ni frågar mig med de fransarna och dold knäppning. Finns här (Jag har strl S för den som undrar)

.

.

Var nere en sväng på stanoch fick naglarna fixade idag också och gick för trendigt lattefärgade, fräscht och passar fint i nov och dec!

.

.

Nya favvojeans idag med rätta passformen dvs lagom höga och lagom lösa och så i en finfin tvätt. Mjuka och lösa. Jeansen finns här (och jag har strl 38) Tycker btw på riktigt har Lindex har lyckats otroligt bra med sina jeans, typ de enda jag använder faktiskt.

.

Nej nu är det hög tid att byta om på Moje här inför kvällens friidrott och tuuur att man har värme i bilen innan vi far iväg för iskalla bilar var ju också bland det värsta. Kommer ni ihåg hur det var när man var ung och det inte fanns installerat värme i bilen? Och man fick antingen jäklas med att dra någon ”kupévärmare” en timme innan man skulle iväg  eller helt enkelt sitta och huttra och andas moln med vantar på tills värmen ääntligen kom efter sisådär 10 minuters åkande haha. Nej allt var ju inte bättre förr!

.

Vi ses imorgon igen girls!

.

KRAM

.

.

.

9 kommentarer till “LATTENAGLAR & MÅNDAGENS

  1. Ja, skönt att man har bil med bränslevärmare samt kan välja att jobba hemifrån vid dåligt väglag.
    Tänker på dem som inte är lika privilegierade och saknar bil, inte råd att vara hemma, har långt till sin arbetsplats, åker kommunalt och kanske står och fryser vid en hållplats och vänta på en buss som kanske inte ens kommer. Riktiga kämpar i nutid :).

    1. Tack för att du tänker på oss! Upp 4:30 alla dagar, alla årstider när man jobbar inom vården. Ut på landsväg och motorväg i mörker och vinterväglag, i min bil som värmts upp med kupévärmare, sladden ligger över hela garageuppfarten för att kopplas in i vårt förråd! Hade man vetat om yrken man kan jobba hemifrån i framtiden, hade jag helt klart valt annat yrke. För att inte tala om lönen. Vad skevt det är allting.

      1. Stina jag beundrar er alla som jobbar inom vården, skola och omsorg för att ni är ni….Det är NI som skall vara influensers och visa hur ett riktigt liv ser ut.

  2. Jag avskyr att frysa ja tur det finns uppvärmda bilar nu haha finns inget som e så otäckt som sitta i en iskall bil.så snygga jeans och även koftan tusen tack för tips älsk på sånt:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg