NU BLIR DET SÖNDAGSMYS

.

Nu har jag slängt mig den här dunsoffan uppe på hallen (jättegammal från Sleepo som är för skön för att byta och som är lång och bred och som passar perfekt som slapparsoffan då jag är noll rädd om den och linneöverdraget går att tvätta:) och nu tänker jag inte göra något mer än att titta på bla sista avsnittet Fatal Attraction (sträck-kollat den nya miniserien) och trycka i mig H´s smöriga popcorn och välja i mig Cola Light!

Pms-en är all over the place igen så att säga och jag är så där superfrussen efter att ha varit ute på gården i fyra timmar i iskylan och krattat och krattat och kratta lite till (gick ju inte att blåsa de där sabla löven pga de frusit fast…) och fyllt 8 påsar. Klippt ner perennerna äntligen och  stått på stege och fått upp julslingor. Så nu är det jättefint och prydligt och riktigt juligt där ute i mörkret och jag är heelts slut haha. Men himla skillnad det blir ändå när man får upp ljusslingorna förresten, så himla mysigt ju  där det glittrar i träden och så värt att trassla med sex stycken ormbon till slingor i en evighet!:)

.

.

Har ni sett den här serien? Finns på Apple TV. Mycket riktigt baserad på den klassiska gamla filmen Farlig förbindelse med Michael Douglas och Glenn Close i huvudrollerna som man såg som 15-åring och tyckte var bland det läskigaste man någonsin sett! En film jag aldrig glömt sen dess och visa scener minns jag fortfarande exakt. Gaalet spännande (jag säger bara ”kaninkokerska”så vet ni vilken det är jag menar eller hur) Serien är inte spännande på samma tokhöga nivå men riktigt bra så det får bli söndagens serietips!

.

Önskar er nu en fortsatt fin söndag så ses vi imorgon!

.

KRAM

.

.

1 kommentar till “NU BLIR DET SÖNDAGSMYS

  1. Tack för tips! Farlig förbindelse var ju asläskig och såå bra!
    Ha en fin måndag💕

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg