NYA DRINKGLAS OCH ANNAT PÅ SUPERREA

REKLAM/ADLINKS NORDIC NEST

.

Mumsiga juliga drinkar med smak av äpple och kanel färdiga att njuta!

.

.

Nu när det är Black Week som säkert ingen missat (typ omöjligt;) så slog jag faktiskt till på där här superfina longdrinksglasen från Serax! Åh har länge velat haft just såna här vackra höga lyxiga drinkglas men inte hittat några men så snubblade jag på dessa och kunde inte motstå. Tunt räfflade snyggingar och Serax är ju bara ett s å coolt interiörmärke..

Klickade hem lite annat också så här lagom till jul! Ja inte ”julgrejer” utan sånt som man kan pynta fint med till jul och annars också,,

.

Höga dricksglas från serien Inku hittar du här 

 

 

.

Som den här Seraxkaraffen som nu är på rea och som jag velat haft ett tag, så kaxig och en häftig detalj som verkligen syns på det dukade bordet!

Kanna Monsieur Crochet finns här 

 

.

Noventkänsla (alltså tiden nu är så mysig) på matsalsbordet och jag älskar nya karaffen! Fin att bara ha dricksvatten.

.

.

Så blev det ett gäng underbara uppläggningsfat i olika höjder och modeller men i samma ton och härliga glasering. Såå fina ihop tycker jag och så där rejäla mulliga och ja mysiga.

.

Liten Inkuskål hittar du här

Lågt fat La Mére  hittar du här

Fat La Mére på fot hittar du här

.

.

Finns så himla mycket fint i Inkuserien från Serax tycker jag, både stengods och glas – tips, ni hittar mycket upp till hela 33% off nu under Black Week här

 

Nordic Nest har ju verkligen massa läckert i inredninsgväg och som sagt nu är det perfekt tid att fynda till sig själv eller julklapp till någon kär! Massa massa fint – adventsbelysing, Georg Jensen, textiler, köksutrustning belysning mm på dunderrea under Black Week (50% på allt från Rörstrand ..)

.

Ha nu en skön fortsättning på torsdagen vänner!

.

KRAM

.

.

6 kommentarer till “NYA DRINKGLAS OCH ANNAT PÅ SUPERREA

  1. Snyggt! Ser att du har en brun adventsstjärna i fönstret. Funderat på köpa i den färgen. Blir det mysigt ljus och vilket märke är det du har?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg