STRONGER PÅ GYMMET

INNEHÅLLER REKLAM/ADLINKS STRONGER

.

Hur skönt är det inte med en gosig lätt luvtröja i teddy som går ner över rumpad?

Ny varm svart teddyjacka med luva hittar du här .

.

Hej på er och hej veckans bästa dag!

.

Närmen då var det dags att ta tag i fredagsträningen! Som v a n l i g t kom jag ju av mig här i november pga evighetssjukstuga och envis hosta (måste varit covid trots att testet var negativt) Men nu så är jag både kry,pigg OCH tokpmsig och då är gymmet det bästa stället att befinna sig på. Att lyfta tungt och ta i för kung och fosterland med hög musik i lurarna gör under för uselt humör. Dessutom tycker jag bättre om tanken att jag går till gymmet för att m å bra, inte för att jag ska ”se bra ut”. Det är liksom mindre stress då och mindre fokus på vikt och synligt resultat (det kommer ju liksom ändå på köpet om man är envis!)

Styrkträning ca 3 ggr veckan har visat vara min melodi, får en helt annan go känsla i kroppen än efter löpning som jag envisades med i typ 17 år. Det som var underbart de första 10 åren var inte det så mycket sen. Nej jag har inte ont någonstans i kroppen numera och mindre stresskänsla  också än med löpning, att inte vara i sin vanliga  form och sen sätta igång och löpträna igen är ju astrist i början och man mår bara dåligt över att  inte få samma resultat som vanligt på löprundan. Sen skadorna också – det har varit flera diskbråck och och trasigt knä och överansträngd  höft och stress-skinkan och så hälsporren.. och så kommer väl  atrosen väl också till sist haha. Nejnejnej, vikter, trappmaskin och långprommisar that´s it.

.

.

Precis om jackan så kommer min sport-bh och tights också från Stronger! Tightsen är hel underbara, sitter precis där de ska. Nu är dessa på Black Week och nedsatt med hella 200 kr så passa på om ni behöver nya tights, finns inga bättre. Superkvalité (Jättefin och uppskattad julklapp tänker jag – tips)

Tightsen hittar du här

.

.

Sen den här sportbh:n som sitter såå fint. Klämmer till och håller ordning på tuttarna utan att det sitter f ö r hårt och bullar ut här och där. Dessutom knäpps den i ryggen! Men halleluja att slippa kränga trånga jobbiga sportbh:ar över huvudet. Ska aldrig ah såna igen.

Sportbh hittar du här

.

Nu måste jag sätta fart här så jag hinner mitt lilla pass men vi ses imorgon igen!

.

Härlig fredag alla<3

.

KRAM

.

.

 

 

5 kommentarer till “STRONGER PÅ GYMMET

  1. Håller med om att träning är bästa botet mot stress och en negativ känsla i kroppen, dock inte så mycket gymmet för mig. Löpning och yoga är min melodi🧘‍♀️🏃‍♀️💕 Ha en fin helg

  2. Det bästa tycker jag är en blandning av styrka, springa, yoga, då får man alla bitar utan att bli skadad/överansträngd.

  3. Åh vad duktigt och hurtigt 👌🏼
    Älskar också trappmaskin, känns som en gammal hederlig 80-talsmaskin. Kör du något program på den eller hur använder du den? Alltid kul att höra hur andra tränar!

  4. Tror på en bra blandning av styrka, rörlighet och kondition. Man får hitta det man gillar. 🙂 Eller det som man står ut med, haha. Ibland är det verkligen inte roligt med träning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg