JULENS GOTTIS

.

Tycker man om Winernougat eller tycker man Wienernougat!??:)

Julen godaste gottisar om ni frågar mig, slår allt i Paradisasken tex (som faktiskt, om vi ska vara ärliga, bara har en sisådär 3-4 praliner som är riktigt goda;) Så väldigt lätt att köpa Fazers underbara ask på affären om de inte är slut (vilket de tyvärr varit några jular, paniiik) och nästan lika lätta att fixa själv. Det var det Maurits 7 år lagade i köket igår på första advent! Du behöver bara 1. en hög nougat 2. hälften sås stor hög god mörk choklad som du smälter i vattenbad. Så i med (färdig) hyvlad rostad mandel med samma vikt som chokladen. Häll upp i bakplåtsklädd form och låt svalna och skär sen i bitar, klaaart!

.

.

Nougatigt och krispigt, ja allt man vill ha! Vilken är er godaste julgodis vänner? Förutom Wienernougaten så är ju seg lyxig chokladkola mumma och så måste jag ha NK-minten, vanliga After Eight och riktigt fin marsipan (Note to self, beställa marsipangrisar från Bräutigams i Götet, ett måste på gottebordet!)

.

Nej nu ska jag fixa middag här efter att suttit med jobb ända tills nu nästan (inte ens hunnit äta lunch idag så magen kurrar) och sen ska jag ladda för något småläskigt jag ska göra imorgon, iiiih… Lovar jag ska berätta mer om det sen!

.

Ha nu en fin måndagskväll och tack för att just du kikar in<3

.

KRAM

.

.

3 kommentarer till “JULENS GOTTIS

  1. Wienernougat tror jag nog att jag säger.
    Galet gott alltså till kaffet.

    Det blir en himla massa gotte i denna månaden alltså. Känner redan att det blivit lite to much socker känsla i munnen. Jag är en sockerråtta men ogillar känslan i munnen när man ätit för mycket sött.
    https://kamillaskamera.com/

  2. Brukar också göra lite olika godisar varje jul, men dessa har jag inte testat:)
    Stor kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg