FRÄSCHT ÖVERALLT

REKLAM FÖR ROOM101

.

Nyårsafton imorgon mina vänner! Och här är huset är nystädat och fräscht igen efter julens sus-och-dus. Efter en veckas slapphet så kavlade jag upp ärmarna och tog tag i typ allt samtidigt haha. Väldigt typiskt mig – det är allt eller inget! Men känslan nu är ju den b ä s t a mmmm, äälskar att ha det fräscht omkring mig. Nytvättade lakan, rent i tvättstugan, nystädat och fräscht överallt och alla kartonger och julklappspapper och julölsflaskor och är på Återbruket men julgranen är  kvar. Vi har ju en riktigt fin och ståtlig pigg gran i år och nej jag är inte riiktigt redo och hiva ut den och julen än! Är ju så mysigt ändå..

Köket fick sig också en rejäl omgång idag och så ställde jag ut nya fräscha tvålar och diskmedel från Humdakin och hängde upp nya kökshanddukar från samma märke. Har testat Humdakin?? Bästa jag vet, det doftar såå gott och det blir skinande rent. Sen något år använder jag också bara deras disktrasor och de håller verkligen tvätt efter tvätt och är perfekta att torka av med. Lagom stora, håller sig fräscha och lätta att använda (testa så får ni se!)

.

.

Tvålen Calendula & Sage hittar ni här, disktrasor här och diskmedlet Wild Applegrass här!

.

.

Men hur fin fräschaa randiga kökshanddukar! Finns här

.

.

En kik in i lilla gästtoan där det också finns Humdakin så klart! På handfatet står en till handtvål och underbara Ample doftpinnar här.

Mer härligt från märket Humdakin hittar ni hos ROOM101 här!

.

Nej nu ska jag ta tag i nyårsdukningen här (det enda som är kvar att fixa) men ha en riktigt mysig fortsättning på lördagen godingar!

.

KRAM

.

.

3 kommentarer till “FRÄSCHT ÖVERALLT

  1. Min mamma sa alltid att det finns ett gammalt talesätt som säger att så som man har det på nyårsafton, så kommer det att vara under det nya året. Tolkat det som att det ska vara välstädat. Så himla dumt, men ändå tänker jag på det varje nyårsafton. Så nu kylskåpsrensas det och diskas… men nej – det ska inte storstädas!😉🤣Kan i alla fall garantera dig att enligt mammas devis kommer ditt nya år (som vanligt då) att vara superfräscht! GOTT NYTT ÅR! 🥂🥳🥂

  2. Men vad festligt! Häromdagen tänkte jag att jag nog aldrig sett några foton från ert badrum, och så idag kommer det ett foto gästtoan (inte riktigt samma sak, men ändå). 🙂
    Gott nutt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg