WHITE ELEMENTS

INNEHÅLLER REKLAM/ADLÄNKAR NORDICNEST

.

”On display” på sidebordet i matsalen står min samling från Royal Copenhagen! Inte riktigt hela, jag har en del i blå-vitmusselmalet också, men den vita servisen som består av serien White Fluted Full Lace (min absoluta favorit och den vackraste – inte superkul när en sån tallrik går sönder) och sen har jag White Fluted Half Lace (inte riktigt lika lyxig) White Fluted och så serien White Elements som är lite modernare (supersnygg) Alla dessa serier går att mixa hur man vill och det går bara så snyggt att blanda dem, de har samma basmönster och samma ton och glans.

.

Tips! Just nu är mycket från Royal Copenhagen (Eller ”Kunglig Dansk”) som tallrikar, julservisen, koppar etc nedsatt med hela 20% off här

..

.

Julklappar till mig!

Åh bara dessa kartonger gör mig lycklig som ett barn haha, Royal Copemnhahgen gör det vackraste och finaste porslinet i världen som håller i evigheter om man är rädd om det:) Vad det var det då i lådorna denna gång?

.

.

Tips på busenkla snabba mumsiga tilltugg till. nyår: Såna rågchips fyllda med färdig Skagenröra på burk kryddad med lite pepparrot på tub plus  smördegknyten med ost/fetafyllning som du kör i ugn i 15 min (detta är Icas egna)

..

.

Två nya söta och eleganta serveringsfat/skål på fot har kommit till min RC-samling! Båda från serien White Elements. SÅ perfekta och ursnygga att servera små godbitar på som nu med lite tilltugg till bubblet på nyår…

Underbar skål på fot finns här och litet tårtfat på fot finns här

.

.

Nya stora rejäla  (37cl) finfina kaffe eller thékoppar med snyggt handtag i serien White Fluted! Passar till mysiga helgmorgonkaffet och till gästerna efter maten (Har mindre koppar också från RC men det är ju lite härligare med såna här lite större koppar)

.

Stora koppar hittar ni här

.

.

Serien White Fluted hittar du här, 

(tårtfat på fot, skål på fot, skål)

White Fluted Half Lace här

(Stora djupa skålar och assietter)

White Elements här

(Djupa tallrikar, uppläggningsfat)

(White Fluted Full Lace tallrikar finns hos RC)

.

Nu ska jag iväg ut på lite ärenden här – nyårsfest här hemma står på tur och det är en del kvar att fixa till dess sååå got to go! (Har en lista i huvudet som vanligt och jag måste iväg innan jag glömmer hälften haha;)

.

Ha en riktigt härlig fredag nu girls!

.

KRAM

.

.

 

 

6 kommentarer till “WHITE ELEMENTS

 1. Som finservis har jag mina föräldrars bröllopsservis, dom gifte sig 1954 och inte en enda sak är sönder, allt finns, helt galet och 12 av varje. Finns till och med askfat, hållare till cigaretter mm. något som man använde förr men ändå kul att ha.

 2. Alltid så himla fint och inspirerande hos dig! Följt dig i flera år och du är en sån inspirationskälla❤️

 3. Så fint porslin!! Har själv vita diné, så vitt är underbart.
  Men har aldrig förstått att man har porslin och glas på öppna hyllor. Kan ju inte användas direkt, utan måste alltid diskas först…

 4. Jättefint och så kul med porslin. Har två olika fulla porslinserier och en tredje jag samlar på nu Kähler jul. Hoppas ni får en fantastisk nyårsfest⭐️🥳
  Kram

 5. Hej! Väldigt vackert porslin😍
  Själv älskar jag serien Blue fluted plain men det säljs nuförtiden bara på RC. Verkar vara så med deras mest exklusiva serviser.
  Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg