NYA LAMPAN NERE I HALLEN

REKLAM FÖR ROOM101

.

Tadaaa och ÄNTLIGEN så kom då en ny maffig lampa upp här i hallen!

Den som satt där innan var mest en blixtsnabb lamplösning som bara blev kvar i ja en evighet:)

Det här är ju det första rummet man ser när man kommer hem till oss och jag har letat efter rätt lampa dvs en som tar för  sig och syns, ger ett riktigt mysigt och snyggt sken, inte är för hög (måste gå att gå under den) och inte kostar som en mindre bil haha. Och nu har jag alltså hitat den ultimata lampan blev ju den här från danska eleganta saken från 101 Copenhagen.

Lampan Drop Chandelier Bulp finns nu på Bra Deal hos butiken ROOM 101 .

 

.

Vissa saker faller man bara pladask för och det jag gillar extra med min lampa, förutom formen, är att den är är mörkgrå och inte svart som kan bli lite hårt och att ljuset blir så fint. Men det har jag tyvärr inte någon bild på (lampan tänd syns i en reel på Insta dock om någon är nyfiken på hur det ser ut:)

.

.

Tänk att en lampa kan göra ett ett helt rum (nåväl en hall) kan kännas mycket mer wow! Det här är ju ett ganska svårt utrymme att få till mysigt, en plats vi mest bara passerar hela tiden men jag vill att den ska vara snygg så klart ändå. Detta är alltså det första man ser hos oss och jag tycker det är viktigt att det känns inbjudande och mysigt direkt när man kommer innanför dörren (Färgen på väggen här är min egna kulör för Nordsjö som heter HoP Feelgood och som är en underbar krämig greige ton med en liiten dragning åt salvia )

.

ROOM 101 har verkligen så mycket fint i inredningsväg med just de där detaljerna man letar efter som gör så mycket! (Det är också Bra Dealpriser på det mesta nu så missa inte)

.

Fyy vad isigt det var ute när jag hämtade Moje i skolan nyss förresten! Höll ju på att inte komma någonstans ett tag där, snacka om en Bambimamma på hal is (måste varit en syn där jag sprattlade runt haha;) Tänker på alla äldre som lätt ramlar och bryter sig, nej ni får nog stanna inne tills det töat undan för nu är det typ LIVSFARLIGT ute på gatorna. Iaf i vår stad!:)

.

KRAM

.

.

10 kommentarer till “NYA LAMPAN NERE I HALLEN

  1. Köp broddar! Du kan dra dem på löparskorna också, superbra fäste, man vågar faktiskt ta ut steget med dem. Tips!

  2. Superfin lampa så fin hall och vart kommer tavlan från 😍sjukt otäckt att ge sig ut på isiga gångvägar ,Nu får våren sätta fart ,Ha en fin helg

  3. Den nya lampan skulle passa bättre i vardagsrummet i stället för den stora bollen som förstör siktlinjen mot möblerna och det vackra fönstret och den fina trädgården

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg