STORT GRATTIS MIN ÄLDSTA

.

Lika och olika och alla är mina – från vänster har vi  blå ögon, sen bruna ögon, grå ögon på äldst och så gröna ögon (som mamma)

.

Knep ett kort på alla mina fyra älsklingar för ett par veckor sen och det är ju såå sällan man får alla på en bild! Här var vi i köket hos svärmor och svärfar och jag tog en bild i farten. Åh vad jag älskar den där fyran som jag har bakat!  Två underbara tjejer och två underbara killar och som alla är väldigt olika. Någon älskar film och musik, någon vill se och uppleva saker non-stop , någon är väldigt konstnärlig och kreativ och någon är full av fart och humor.. Men en av de saker de alla har gemensamt är att de är varma, snälla och omtänksamma<3

.

.

Och idag fyller han, min äldsta fina stjärna och den som gjorde mig till Mamma, 23 år hurraaa! Jisses vad tiden går fort, känns inte som det är 23 år sedan du snittades fram och las på mitt bröst . En absolut toksöt liten monchichi med stålgrå blick som golvade mig och din pappa totalt.

Vi äälskar dig Truls!

.

KRAM

.

.

9 kommentarer till “STORT GRATTIS MIN ÄLDSTA

  1. Nog för att du är vacker som få Petra och att din värme, glädje, humor och kärlek lyser igenom på ett underbart sätt. Fyra så lika och ändå så olika fantastiska ungar som dessutom är så himla fina, alla fyra ❤️ Snyggt jobbat och grattis till 23 år som mamma!

  2. Happy birthday to your son.
    You have baked four good looking children, the most important thing is that they are kind and nice 🥰

  3. Grattis till Trulle hipp hipp hrra!! Tänk vad liten han var när jag började följa dig, typ 8 år:)

  4. Så lustigt, jag tittade på bilden flera gånger och kunde inte få ihop att du skrev att det var dina fyra barn. Jag fick det bara till tre barn och så du… efter att ha tittat ett par gånger till så insåg jag att det ju inte var du på bilden utan din äldsta dotter:-) Hur som , väldigt fina barn! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg