HURRAA, IDAG FYLLER BEA 15 ÅR!

.

Slog in mysiga paket till Bea igår med massa kärlek – precis som jag gjort i alla år! Och som alla år (nästan iaf) så hittade jag finaste presentinslagningen med allt man kan önska hos butiken Lagerhaus. De är ju klart bäst på det! Älskar när de kommer med nya ”present-teman” (Var väldigt mycket schlagertema och regnbågsfärgad  när jag var där om någon av er är sugan på det!)

.

.

Härligt lila presenter med cremefärgade detaljer fick det bli till min alldeles färska 15 åring! (I paketen låg bla ny jacka, väska och sneakers om någon kanske är lite nyfiken:)

.

.

En nöjd och alldeles pinfärsk femtonåring vid frukosten imorse! Mammas älskade minsta tjej, största grattiset till dig<3

.

Japp att fylla 15 år är STORT! Minns det själv s å väl, att man tyckte att man blev liksom tonåring på riktigt då. Allt blev plötsligt ”tjejigare” på något sätt  och man kände sig så stor (Jag hade ju varit en hästtjej som bara varit i stallet och ridit och mockat precis varje dag:

I vår familj är 15, 18,20, 30, 40, 50, 60, 70 år osv de största födelsedagarna att fira. Har ni samma? Vissa fortsätter att fira varje Lustrum ordentligt hela livet (dvs var femte år dvs när man fyller tex 35 år) men den traditionen har vi inte haft!

.

Ikväll blir det födelsdagsfirande med släkten (vi slänger in lite mer firande av Trulle också så klart!)

.

Ha nu en fin 1:a februari!!!

 

KRAM

.

.

 

5 kommentarer till “HURRAA, IDAG FYLLER BEA 15 ÅR!

  1. Grattis till fina Bea💗🎈🎁löst din blogg sen hon var bebis😘
    Min minsting fyller 15 om två månader💗🥰vi firar också dessa födelsedagar som ni gör, lite extra🎈🎈🎈🎈

  2. I min familj firar vi inget särskilt när det gäller födelsedagar alls. Min egen firas inte alls tex. Tänk vad det är olika!

  3. Grattis på födelsedagen Bea🎈🎂🥳

    Vi firar barnens alla födelsedagar med närmaste familjen (mor o farföräldrar och kusiner) och vänner. Udda siffror för oss vuxna firar vi i lite mindre skala men ff med familjen och närmaste vänner🎈 älskar att fylla år 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg