HJÄRTAN TILL IMORGON & ALLA ANDRA DAGAR!

INNEHÅLLER REKLAM/ANNONSLÄNKAR LINDEX

.

Halli hallååå tisdag! ÄR det den riktiga fettisdagen idag förresten? Mina barn påstår det (ja jag ska googla om 1,2,3) bara för arr jag missat att köpa semlor just idag.. Och ute är det ju verkligen snökaoz, alltså et har vräkt ner, och nej jag orkar inte åka ut och sladda i den röran igen! Eller borsta fram bilen igen heller för den delen.  Brrr, nej snälla pappa H får ta den semmelsvängen isf!:)

Själv ska jag tända en brasa och sätta igång med matlagningen och fundera ut vad vi ska äta imorgon med temat l.o.v.e!

 

,.

 

Yes imorgon är det Alla hjärtans dag hurra! En av mina favvodagar på året, en kärleksbombning av min familia med 100%:)

Och jag hittade ju världens sötaste cardigan som matchar dagen och hjärttemat perrfekt. Hur härlig?🤎 Just nu med 20% off också (precis som på allt annat tom imrogn!)

Min cardigan med små fluffiga hjärtan finns här

Jeansen som är mina älsklingsjeans finns här

.

.

.

Rosor hör också till på Valentin, hittade så fin färg på torget idag

.

Och det viktigaste imorgon är ju ändå att vara kärleksfull! Glöm inte det. Spelar ingen roll hur många gulliga kärlekskort, ljuvliga chokladkartonger och vackra rosor du strösslar runt dig om du ändå sen är er en sån där oskön taskig prick som gillar att leverera pikar, skitsnack eller taskigheter och skapa dålig stämning eller hur:)

.

Nu får ni ha en mysig kväll darlings!

.

KRAM

.

.

7 kommentarer till “HJÄRTAN TILL IMORGON & ALLA ANDRA DAGAR!

    1. Det är Nea! Underbara jeans. Det är nog en kombo av att bilden har en viss vinkel och att jag har strl större än vad jag brukar så de sitter lite längre ned😘 (Jag är 1,69 och har strl 38)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg