GUBILAMPAN (ETT FYND)

REKLAM/ANNONSLÄNKAR NORDIC NEST

.

Man är ju alltid på jakt efter nya snygga lampor för ljuskällor kan man bara inte ha för många av eller vad säger ni? Jag har ett gäng med designlampor och har letat efter en lampa som är lite en annan stil, en lite mer 80-taligt elegant och ball med tygskärm och som ger en lite mjukare känsla. Har spanat på snyggingen ovan – Gravity från Gubi ett tag för den hade precis den där känslan jag var ute efter.

Och nu slog jag till på den när det var ju hela 40% rabatt! Japp det är just nu 40% på nästan all Gubibelysning och upp till 40% off på massa andra tjusiga märkeslampor också här. Missa INTE säger jag bara för att såna här lampor är sällan nedsatt med s å mycket.

.

.

Gravity finns i två olika storlekar S och L (jag har alltså denna i S) och olika färger här

Tipsar om den här och den här snyggingen till golvlampa också, vet att många inredningsintresserade drömmar om just dem (Sen dog jag lite för den här Gubinyheten jag som gillar blank metall mer än mässingen, vet inte var jag skulle ha den men såå galet snygg) Belysningkampanjen pågår tom sista mars

.

.

Idag har vi en riktigt gråå fredag men det gör ju inget alls för det är ju MARS from idag och då är det vååår! Men vilken underbar känsla. Är så vårpeppad så det är inte sant, vill sätta igång med trädgården och fixa altanen fin så snart det bara går. Liite tidigt än  jag vet (men idag har jag iaf tagit ner alla juliga uteslingor, hade helt glömt bort att de var uppe:) Förstå när lökarna börjar slå ut i rabatterna snart, läängtar.. (Tog in en magnoliakvist från gården häromdagen som bis er ovan och nu blommar den redan så fint, måste ta in mer!)

.

Nej nu ska jag åka och handla massa fredagsgott här – ha en supermysig fredag nu vänner!

.

KRAM

.

.

.

3 kommentarer till “GUBILAMPAN (ETT FYND)

  1. Åh så himla fint du har det! Var har du hittat det fina stenfatet och den lilla silvervasen för enstaka blommor? Skulle jättegärna vilja veta var Lolo käpte sin fina studentklänning. Har du möjlighet att fråga henne? Tusen tack i förskott! Ha en fin och mysig lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg