HEMMA IGEN OCH BRA MYSIGT DET MED!

INNEHÅLLER REKLAM FÖR ROOM 101

.

Så var Gotland finito för denna gång och vi är tillbaka i Småstaden! Alltid supermysigt att komma hem också, att köpa fredagsblommor på torget, helggott på Maxi och ta en sväng till ”flaskaffären” (som Moje säger:) Blev visst lite bubbel idag! Inte för att vi har något särskilt att göra eller fira utan är att det är gott och för att de lovat att våren är  tillbaka på söndag (herregud det var ju massa SNÖ och VINTER  när vi kom hem! Inte okej;)

.

.

Lyktsamlingen på platsbyggda bokhyllan i vardagsrummet, så fint med de olika matchande färgerna (Lyktor från By On och Tell Me more )

..

 

Nu ska jag åka och träna en snabbis på gymmet här innan det är dags för fredagsmys! Har varit alldeles för lite av det den sista tiden så nya tag. Det är ju faktiskt det som är så bra med styrketräning – bara att komma igen och tag i det igen (istället för löpningen tex som var lite mer av en stress över att tappa sin löptid och kondis h e l a tiden. Någon som känner igen sig??)

,

Till sist – missa inte alla Bra Deal-priser inne hos ROOM 101! Massa snyggt till hemmet som man älskar (och så gulliga driftiga tjejer som driver denna nätbutik<3)

.

Fortsatt Happy Friday nu alla!

.

KRAM

,

,

2 kommentarer till “HEMMA IGEN OCH BRA MYSIGT DET MED!

  1. Så himla fint ni har det 🙂
    Tyckte det var mysigt att tända ljus igår kväll fast det var så ljust ute. Älskar en grupp lyktor sådär!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg