VÅREN ÄR TILLBAKA HURRAA

INNEHÅLLER REKLAM FÖR ROOM101

.

Alltså – vilken söndag vi fick!! Helt plötsligt som kom plötsligt våren tillbaka till vår stad och det blev varmt och soligt igen och all snö försvann! S å himla härligt. Vi passade på att vara ute så klart och Moje och jag tog en ganska lång cykeltur (så kul att han nu kan cykla  med migrunt på egen cykel) och bara njöt. Köpte ingredienser till kolakakor nere på stan och cyklade hem och bakade lite. H var på ”spännande fotboll” och när han kom hem väntade ett glas rött i matsalen och öppna altandörrar! Det är lite mysigt att börja så, innan det är tillräckligt varmt att sitta ute på kvällen. Man får liite utekänsla ändå:)

..

 

Måste tipsa om de här maffiga och toksnygga räfflade glaslyktorna! SÅ himla fint ljus i dem! Ska flytta ut till uteplatsen sen men är fina på matsalsbordet också så länge. Heter Ramsjö och är i olika storlekar (jag har de tre största) och finns här.

 

..

 

(Väldigt god amerikansk Pinot Noir också – söndagens vintips)

.

Ha ni också fått våren tillbaka där ni bor!?

.

Ha nu en riktigt skön söndagskväll<3

.

KRAM

.

.

5 kommentarer till “VÅREN ÄR TILLBAKA HURRAA

  1. Snöade hela söndagen och nu på morgon också och dock inte så många minusgrader. Mycket snörök längs vägen på väg till jobbet i morse. Nu vid lunch plusgrader, så hoppet om vår lever här uppe i norr också i dag.

  2. Väggfärgen, säkert nämnts flertal gånger man kan inte hitta. Vad heter eran greiga väggfärg? 🙂 Superduperfin!

    1. Tycker jättemycket om den här färgen och kulören heter HoP No Filter och finns hos Nordsjö🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg