TRÈS BIEN

INNEHÅLLER ANNONSLÄNK TILL LINDEX

 

Vad har vi här då som bla är ”très bien” denna lördag! Ja inte är det vädret (men sluttjatat om det!) utan ett av mina favvogodisar Kinapuffar, mina nya fräscha naglar i naturlig fräsch stil och så klart min snyggaste tisha just nu med tryck (som finns här för den som undrar)

Vilket är ditt favoritgodis? Förutom Kinapuffar (som man kan mumsa på hur länge som helst om man köper en påse, så ska man ha dem i kylskåpet innan så de blir extra krispiga) så är det nästan all form av choklad/nougat med crisp mina absolut bästa – Geisha, Ferrero Rocher, Winernougat. Så är ju inte tex kolasnören, gummibjörnar, fizzypopflaskor, persikor och  såna hårda lakritsgodisar med pepprigt pulver i (svårt att hitta rätt där, ofta är det saltigt pulver och det är superfel;) inte fel heller. Japp en riktigt godisälskare är jag! (Chips däremot kan jag vara helt utan;)

.

Nu ska jag kika på hotel till sommarens resor här (så mysigt att leta runt efter olika hotell och boka) men ha en härlig lördag snyggingar!

.

KRAM

,

,

 

1 kommentar till “TRÈS BIEN

  1. Oah en smågodispåse är det bästa 🙂 lite av allt. Salta balkar, Minimjölkchoklad, geisha, sura lakris och hallon, kolor, saltlakriskola…jag kan fortsätta i all evighet 😀
    Ursnygga naglar!! Är det bar gellack på dom? Verkligen snyggt!
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg