MORGON & KVÄLL

REKLAM/ANNONSLÄNKAR LYKO

.

ÄLSKAR glow och plumpad hud<3

.

Idag tänkte jag visa hudvårdsrutinen jag använder sen ett tag tillbaka och som är både otroligt effektiv och prisvärd! Hudvårdsmärket Exuviance känner nog de flesta av er till, det är välkänt och väldokumenterat och det är faktiskt där som upphovspersonerna bakom tex AHA finns. Det var ett tag sen jag körde Exuviance men så läste jag så himla gott om deras nya Age Reverse + Rebuild-5 Cream med syror och som främjar kollagenet. Kollagenet är hud det som är A och O om man vill ha en spänstig och fin hud (och det är det som minskas med åldern tyvärr) Läser jag flera bra recensioner om hudvård så blir jag ju supernyfiken och måste prova själv! Riktigt bra betyg har även Exuviance AHA-rengöring fått och Lift Volymizing Serumet så det blev alltså en helt ny rutin..

.

 

.

Superrengöring verkligen! Jag har ju en yttorr hud på visa ställen, normal på vissa ställen och så akne/orenheter på hakan (hormonell akne) och de har minskat radikalt.  Huden blir verkligen verkligen ren av denna lätt peelande rengöring. Dessutom löddrar den ordentligt (gillar jag) och tar bort både smuts och make-up. Stor förpackning och rengöringen är ordentligt dryg så den räcker i en evighet. Mycket prisvärd.

Deep Clean AHA Cleanser finns här

.

.

Serum är ett m å s t e för mogen hud. Jag fyller ju snart 52 och kan inte leva utan ett bra serum under dag/nattkrämen. Men det ska var ett riktigt bra som sugs upp av huden och som jag känner verkligen går in. Det här innehåller blå hyaluronsyra i kombination med NeoGlukosamin som ger volym och stimulerar huden. Jag är verkligen ett fan av serum med just hyaluron, känner att min hud vill ha just det! Lift Volumizing Concentrate finns nu till nedsatt pris här

.

.

Den här dag och nattkräm är verkligen en ny favorit. Återfuktande kräm (utan att kännas fet, mer fluffkrämig) och plumpande och ger ett fin glow.  Väldigt lätt att få in i huden och perfekt underlag för foundation. Boostar verkligen och känns liksom nyttig. Doftar underbart och är dryg.

Age Reverse + Rebuild-5 Cream finns här (kostar nu 712 kr istället för 899 kr så passa på)

..

.

Som sagt – tre hudvårdsprodukter med riktigt fina recensioner från många och även från mig. PPPPP

.

Hoppas ni har en skön söndag!

.

KRAM

.

.

.

4 kommentarer till “MORGON & KVÄLL

 1. Använt Exuivance i snart 10 år. Testar inget annat. Har inte exakt de du visar här, men de jag har är mina absoluta favoriter.

 2. Tack för tips! Har kört Dermalogica ett par år nu och varit supernöjd, men ibland känns det som om huden behöver något nytt för att bli extra glowig och då brukar jag uppleva att det är bra att bryta mönstret ett tag. Har skrivit upp dessa produkter nu 🙂

 3. Hej! Ska absolut testa dessa produkter! Skulle du kunna fråga Lolo var hon fick tag på sin fina studentklänning? Du får gärna göra en litet studentinlägg med tips på dekorationer och presenter också! Ha det fint!

 4. Hej,
  Måste fråga, hur många dagar kan ett inlägg ligga innan det kommer ett nytt?
  Nu behöver inte försvarsmaffian rycka in, tycker bara att det är märkligt att det kan gå så många dagar.
  Jag behöver ju inte läsa bloggen men kan inte låta bli att bli lite fundersam över hur hela influencervärlden ser ut/verkar fundera. Bara ny reklam/skaffa nya produkter och prylar hela tiden, resa och sen prata miljö mm.
  Mvh Ingela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg