SOMMARFEST HELT I CINNOBER

REKLAM/ANNONSLÄNK LINDEX

.

Här har ni dagens jag! Varmt som bara den har vi det i Småstaden denna tisdag och jag drog på mig detta nya sommarset som jag direkt blev kär i, detta är ju s å jag. En avslappnad maxilång linnekjol och ett matchande ribbat linne i kulören Cinnober eller riktigt så rödorange..

.

.

Haha, yes man syns ju verkligen  i denna kulör! Men jag gillar det, iaf nu när man har fått en ordentlig sommarbränna (mest kombo av bus och mycket effektiva betakarotentabletter)

.

 

 

Linnet hittar du här och kjolen finns här

.

 

Ikväll har vi varit nere på Mojes skolas sommarfest och sett deras lilla Talangjakt! Så gulliga små deltagare som var med och japp Moje var med och sjöng en Theozlåt live själv på scen med massa dansare, såå duktig. Märks att han verkligen gillar att sjunga! <3

.

Hoppas ni också haft en fin tisdag!

.

KRAM

.

.

23 kommentarer till “SOMMARFEST HELT I CINNOBER

 1. Du är så himla vacker Petra! Man ser alltid att du får den där vackra färgen på sommaren, så det måste vara solens inverkan också 🙂
  Vilken sort äter du av betakaroten? Någon som provat? Funkar det även om man inte solar aktivt och bara använder BUS? Kanske korkad fråga 😀
  Idag har jag shoppat en LED-ljusmask, ska bli spännande att prova 🙂

 2. Vill bli brun men aktar mig från att sola – du är så sommarfräsch 🤗 tips på BUS ? Svårt att hitta en bra till kroppen tycker jag.

 3. Men så snygg! 😍😍😍🙌👏👏💐🌟💪🙂 Älskar färgen o modellen på kjolen, och då du är brun o fräsch o snyggt med ditt ljusa hår!

 4. Vilket märke på BUS och färgar den av sig på sänkgkläderna? Upplever som att all BUS färgar av sig som inte går bort. Mina döttrar använde ofta BUS förr men lakanen var alltid ofräscha.

  1. Hej! jag använder ST Tropez och tycker inte att den färgar av sig. Men jag duschar av den innan jag går och lägger mig.
   Sen tror jag Bobbi (frisören) har en ny som inte ska färga av sig, men har inte provat den.

  2. Sen ska man ju också vara medveten om att det bara är de yttersta döda hudcellerna som färgas av BUS, så även om inte själva krämen färgar av sig tappar man färgade hudceller så har man vita lakan kan de lätt se lite solkiga ut ändå.

 5. Vilka betakaroten äter du? Och hur länge har du ätit dom? Märker ingen skillnad på mig än…

 6. Det var riktigt snyggt! Lindex kommer att sälja slut nu när vi sett dig denna outfit.
  Ha en skön helg!
  Kram Anna👌

 7. Har sett så många frågor till dig, men knappt aldrig några svar.
  Är detta inte din sysselsättning?

 8. Man blir ju inte brun av att bara äta betakaroten, man måste såklart också vistas i solen.
  Tabletterna gör att man kan få en djupare solbränna och dem kan också bidra till att man får mindre soleksem, iaf vad jag har upplevt.
  Så, sol är nödvändigt.

  1. Hej! Jag har en form av hudcancer så jag kan inte vara i solen. Lite såklart men alltid i skuggan om möjligt.
   Tack för svar, får fortsätta med BUS för att se lite pigg ut 😅

  2. Jodå, det ger viss färg även utan solen. Det innehåller samma färgämne som i tomater och morötter, lykopen och därmed lagras i huden där det ger huden en mer gyllenbrun färg. Du kan få samma effekt om du äter massor av morötter. Kan jämföras lite med flamingos som blir rosa av att äta massa räkor! Det innehåller dock antioxidanter som skyddar huden mot solen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg