P I N S A MED LÖROM & RÄKOR

.

Vilken helg det var! Iofs lite krasslighet hos oss med sjuk Moje och även jag kände mig lite smårisig i lördags men vädret ojojoj. Yes alla tjatar om detta nu men hur tacksam är man inte över denna plötsliga sommar efter denna kallaste våren någonsin!? (När vi hade bröllopsdag den 8:e maj för några veckor sedan var det liksom s j u grader varmt…) Och i pergolan blommar det gamla knotiga stora syreträdet som aldrig förr och som jag älskar vår matplats där ute, såå mysigt ju

.

.

Här sitter vi och äter middag varje fin, soliga och varm kväll. Runt ett jättestort teakbord med plats för 8 personer (Bord och stolar är från Sika) Och denna kväll blev det Pinsa! Väldans enkelt och gott, speciellt med kvällens pålägg på min och H´s biancovariant

.

.

Går så snabbt med såna här färdiga Pinsabröd som man hittar på tex vanlig Ica – in i ugnen i 5 min sen på med massa gottgott

 

.

Rekommenderar verkligen denna variant och perfekt att skära upp som tilltugg när man får gäster! Smetana i botten och så riven Västerbottensost och så in i ugnen 5 min som sagt. Sen toppar du med härliga färska Västkusträkor, hackad rödlök, lite citronzest och klickar på löjrom och lite mer Smetana + några kvistar dill. MUMS och busenkelt och snabbt!

.

.

Idag känner jag mig faktiskt rätt slut! Har liksom noll energi och är bara såå trött och seg, vill helst bara att det ska bli kväll så att jag kan lägg mig på soffan och sätta på en thriller och ta en fram en stor skål med massa godis. Vet ju varför iofs – bara att kolla menscykelappen och japp det är visst 9 dagar kvar ser jag ”jippiee”:)

.

 

KRAM

.

.

.

1 kommentar till “P I N S A MED LÖROM & RÄKOR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg