SUVRÄNA SMÅDALARÖ

.

Yes då har man spenderat ytterliga oförglömliga dagar på ljuvliga Smådalerö! Räknade ut att det här blev 5:e gången för oss, älskar det där stället. Så när jag tog på mig uppgiften att fixa för  pappas födelsdabgfirande så var detta ett givet val av hotel, dessutom perfekt avstånd för oss alla  (mamma och pappa kom ju över från Gotland) Det är så lugnt där och vackert och gott och trevligt, välstädat och fräscht. Dessutom med ett av de finaste mest avkopplande spa-avdelningarna (förutom på barntimmarna, åtminstone när vi var där så var det ett himla stoj;)

.

.

Systrar som myser på spa! Så roligt nu när Bea kommit upp i stor-tjejes-åldern och de plötsligt har massa gemensamt igen. Mina fina tjejer<3

 

.

Bubbel och avkoppling! Det fanns tider både för att mysa med svägerskorna och bada med alla kusinerna.

.

.

Bea har alltid varit så lik sin pappa/svärmor men här tycker jag vi är riktigt lika. Vi har iaf samma gröna färg på ögonen (jag har ju fått ett blåögt barn, ett brunögt barn, ett grönögt barn och så ett barn med stålgrå ögon)

.

.

Kusiner<3

..

.

Brasseriet har verkligen jättegod mat och jag åt bla Kalvtartarm Havskatt och Salviakyckling som jag kan rekommendera (har inga bilder från kvällen då 1. Min fina nya Canonkamera vill helt plötsligt inte vill läsa minneskort. Blir gaalen och den måste in på service och vi ska ju åka till France om några dagar.. 2. Minett år gamla Iphone PRO tar helt plötsligt jättesuddiga bilder när det är dåligt ljus – något som vet vad som kan ha hänt??

.

.

H´s och mitt rymliga badrum på hotellet – så fräscht på Smådalarö i varje detalj (Och nej detta är inte ett samarbete eller betald reklam, bara nöjd kund:)

 

.

På väg på prommis i omgivningarna med min älskade pigga och numera 80-åriga lilla pappa<3

.

Nu är jag så trött så att jag ser i kors nästan så det blir hopp i sängen här men vi ses imorgon igen!

 

KRAM

.

.

.

6 kommentarer till “SUVRÄNA SMÅDALARÖ

  1. Javisst är ni lika du och Bea! Så vackra! Bea var riktigt härlig även som lilla Bea Bus! Ja, kära nån…vart tar tiden vägen? 👒☀️👒

  2. Beautiful photo of you and Bea.
    Everything looks so nice for your dad’s birthday 🥰👵

  3. Vilken fin uppvaktning av din pappa. Jag tycker Bea är det barn som är mest lik dig. Ser inte så mycket likhet mellan Lollo och dig som mellan Bea och dig. Ni är alla så fina så egentligen kvittar det vem som är lik vem …

  4. Oj vad jag saknar min pappa. Verkligen så fint och jag varit där men var ganska länge sedan. kram. Regnade i morse men nu sol över stockholm. Härligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg