BÄSTA FRANSSERUMET & BÄSTA MASCARAN

REKLAM/ANNONSLÄNKAR BANGERHEAD

,

Idag denna torsdag, då vi haft fullt upp med att fixa saker inför semestern, så har jag ändå hunnit med att fota mina fransar för ni måste ju bara få se hur långa de har blivit?? Även mina bryn har blivit ännu fylligare och mörkare. Är hur nöjd som helst med det nya fransserumet jag började använda för någon månad sedan, har aldrig varit med om lika snabbt och tydligt resultat (förutom i början när fransserum kom, kanske 2012, och de hade någon ingrediens som gav jätteånga fransar men som sen förbjöds för att de ändrade ögonfärgen bla)

.

.

Mörkare, tätare och längre fransar med Sweeds fransserum som finns här. Jag har rätt korta fransar egentligen men här ser ni dem utan mascara nu, otroligt effektivt. Använt detta serum en gång om dagen

..

.

Sen har jag äntligen hittat DEN mascaran, en mascara jag aldrig kommer sluta med!  Värd vartenda öre. Den är så lättanvänd med perfekt borste, den bygger på fransarna på längden, du skapar successivt volym på fransarna utan att den klumpar, den kladdar inte av sig ett dugg under dagen (alltså aalla mascaror gör typ det på mig) den är vattenfast men den tvättas urenkelt bort med varmt vatten och då faller den av i smulor och du slipper bli svart runt ögonen och på handduken. Dessutom kommer den i en tung ursnygg guldig och lyxig förpackning.

Hourglass Unlocked mascara hittar du här

(Hourglass är mitt nya  favoritmärke när det gäller make-up)

.

,

Så vill ni ha långa fina fransar och en mascara som gör allt och lite till så kan jag alltså varmt rekommendera

Sweed fransserum och Hourglass Unlocked mascara

.

KRAM

.

.

.

5 kommentarer till “BÄSTA FRANSSERUMET & BÄSTA MASCARAN

  1. Älskar Hourglass! Men du borde testa Charlotte Tilbury också om du inte testat ngt från henne, omg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg