PÅ VÄG!

 

Nu draaar vi till landet! Känns underbart på flera sätt att i n t e flyga denna gång (jag avstår ju helst det av personliga skäl och det är ju det bästa för oss alla också:) och tar elsuven ist. Skönt att bila långt med bara el men vi får se hur det känns med det där laddandet också, kanske kommer svära sen vid någon autobahn haha, men man vänjer sig I guess! Och så klart jag att med er till Frankrike också<3

.

.

Vi ses snart fina ni<3

KRAM

.

(Psst min blus är härifrån om någon undrar)

.

17 kommentarer till “PÅ VÄG!

  1. Ser fram emot att få hänga med till France😊☀️ Kör försiktigt och ha det underbart💕

    1. Länken till blusen funkar tyvärr inte… så fin ju! Någon som har den rätta länken?

      1. Då är blusen tyvärr slutsåld, länken funkade igår. Men den finns att hitta på fler ställen, bara googla på Neo Noir!

  2. Det kommer att gå hur bra som helst, med lite planering är det inga problem att bila runt i Europa på el. Numer kan man ju utnyttja Teslas infrastruktur på de flesta ställena, och säga vad man vill om Tesla (I’m a fan, men alla är ju inte det) men deras laddstationer finns överallt och precis där man behöver dem.

    1. Petra är väldigt flygrädd, sådär så att hon får mediciner (har hon berättat i bloggen). Gissar att det är det hon syftar på. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg