SKANDINAVISK HÅR

MED ANNONSLÄNKAR LYKO

.

Ibland fastnar man för en speciell hårvårdsrutin och den här från Skandinavisk funkar s å bra på mitt, Lolo´s och Beas väldigt typiska skandinaviska hår. Gör det håret mycket mindre frissigt och mer glansigt utan att göra det fett. Håret känns rent längre! Doftar dessutom såå gott av bla Vildapel, mmm.

.

Doften  är ljuvliga och lyxiga OY  och schampo0 hittar du här och balsam här

.

 

.

Bara för att jag gillar att matcha så har jag somriga doften RO från Skandinavisk i badrummet med doft av nyklippt gräs bla…

 

Nu ska jag hoppa in i i duschen och tvätta håret med hårvården ovan och göra mig iordning  och sen blir det en sista sväng runt huset innan vi packar in i bilen och åker ner till Göteborg!

.

Ha en skön söndag godingar!

.

KRAM

.

.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg