LÅT MIG PRESENTERA HAIRTALK-LOUISE

.
.
.

KRISTINAGÅRDENS FÖRSKOLA3 (1 av 1)-18
.
Häromdagen var jag och besökte söta Louise igen! Louise är ansvarig för märket Hairtalk i Sverige, det är de extensions jag har just nu och jag bara måste hylla dessa lite (NEJ, jag får inte betalt för det. Inte ett öre!) Mina tejpextension flyttades upp den här gången och när Louise tog ur dem så såg mitt egna hår helt ok ut. Inte alls så slitet av tejpen utan nästan bättre än innan! Rekommenderar håret verkligen till er som funderar på löshår, just för att det går att återanvända, känns naturligt och tjockt och inte ”tampigt” och håret mår bra av det. Louise la också i lite kallare beiga slingor och klippte håret nästan rakt av och jag blev såå nöjd. Trivs bättre i tjockt men inte för långt hår, ser mer ”elegant” ut:) (såg ni förresten när Trinny & Susannah klippte av håret på någon kvinna förra veckan i programmet där de stylar kändisar? Oh my vilken kymig stämning det blev, tyckte verkligen synd om hon som fick håret kapat. Fast det blev 100 ggr snyggare:) Nåväl. kontakta Louise louise@hairtalk.se om ni undrar över något gällande Hairtalk. Hon kan svara på allt:)

.

.

.

Nu ska jag piffa till mig & fixa till mitt hår (plattar det nog:) och sen ska det njutas lördag här!

..

See U girls!

.

.

.

KRAM

.

.


.

3 kommentarer till “LÅT MIG PRESENTERA HAIRTALK-LOUISE

  1. Fast jag undrar lite vad du menar med ”helt ok” och ”inte alls så slitet”, hmm…?? Du har väl haft microringar innan, det går ju också att flytta upp o återanvända. Om du jämför ditt egna hårs kvalitet efter microringar o tejp, vilket slet mest på håret tror du? Känns onekligen som tejp. skulle slita bort mer hår än ringarna!? Det fäster ju på mkt mer hår liksom…
    Ska bli spännande att se ditt hår ”rakt avklippt”! Själv gillar jag liiite längre (absolut inte för långt dock) o lite u-klippt, känns mer kvinnligt o mjukt, och lättare att locka till olika frisyrer! =)
    Kram!
    Jag har mailat denna Louise och ställt lite frågor, tyvärr svarade hon aldrig 🙁

  2. Långt hår är inte snyggr, välmående kortare är snyggare..fattar inte folk som vill ha ner till baken….hua!

  3. Hej Catrine har inte fått något mail från dig men skriv gärna till Louise@hairtalk. Se . Om ni undrar något om håret så hittar ni all info på hemsidan hairtalk.se.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg