SEMESTERGULD I RESVÄSKAN

.
.
.

IMG_9088
.
.

Ovan – lite semesterfavvisar som jag har tagit med mig i resväskan hit till Grekland! Från vänster:

1. Peter Thomas Roth ”magiska kräm” Instant Firm som är en superhäftig produkt faktiskt. Jag såg den i något reportage och var tvungen att testa och ja, den slätar verkligen ut (dock tillfälligt) Mycket bra när huden blir ganska påverkad här i solen och värmen.

2. En lyxig favvodoft i guldförpackning: Gucci Guilty (Finns billigt på Harmoniq bla)

3. Tunga tjusiga guldiga smycken från By Malene Birger! Dessa är höstnyheter och jag hann precis klicka hem dem innan vi åkte (Finns hos Isa Couture)

4. Denna semester matchar jag brännan med kritvita naglar och nagellacket kommer från O.P.I

5. Klassisk glittrig Nuxeolja hänger alltid med på mina solsemestrar. Gör brännan djup, mjuk och glittrig:)

6. Använder sparsamt med smink här men på kvällen blir det alltid liiite utjämnande solpuder från Sensai i ansiktet.

7. Sköna fina ballerinor är aldrig fel på ojämna grekiska trottoarer och gator! Mina i svart och beige kommer från Stylesnob (Modesto)

.

,

.

Nu blir det strax lunch här och idag kan jag inte leva utan en lagom salt och gräddig Carbonara i skuggan känner jag! Mmmm, såå gott det ska bli…:)

.

.

See U soon!

.

.

KRAM

.

.

.

.

11 kommentarer till “SEMESTERGULD I RESVÄSKAN

  1. De ballerinorna alltså, de står högst upp på min önskelista! Men nu har jag köpstopp och kan inte fynda dem på rea heller. Har förstått att de är supersköna. Kram Annika

  2. Massa härliga saker i din resväska, älskar den oljan från Nuxe! Köper den varje år, vissa saker tröttnar man inte på 🙂
    Kram

  3. Ja, och här i Västmanland sitter vi instängda i våra bostäder med stängda fönster, stängd ventilation, uppmaning att inte gå ut samt en temperatur i vår bostad på 27 grader!!!
    Och hur många som blivit evakuerade vet jag inte med säkerhet.
    Denna händelse ger en tanke till hur vi värderar saker och ting.

  4. Jag är nyfiken på hur du applicerar Instant firmx. Jag har läst så blandade recensioner om den. Många nöjda, men även många som klagar över att den lämnar vita fläckar i ansiktet, samt krackelerar. Jag är sugen på att provs då det vore toppen med tips. Tack för bra blogg.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg