1 VECKA SEMESTER

 
.
.
IMG_5484-2
.
..
IMG_5498-4

.
..IMG_5511

 .

.

Här har ni mig i ”häromkvällens”:) Vi stack ner på stan och körde helkväll och åt bla maaakalöst gott italiensk middag (låg mitt emot Hilton men jag minns inte namnet) och jag var dressad för att både kvällspromenera på stranden och dansa loss! På fötterna klassiska Lacoste, limegröna kjolen i lite vippig 50-talsstil väcker uppmärksamhet (flera berömda mig för denna goding) och är av märket Storm & Marie, linnet är från Gestuz och väskan är från LV.
.
.

.

.

,

Hej Onsdag!

.

.

.

Hemma igen efter ännu en underbar dag i Hua Hin! Ska uppadatera er senare angående denna (och med pics:) men nu är det siesta och vila som gäller och någon svensk serie på lapen. Så skönt att ligga här inne i ac:n och coola ner sig lite med en islatte och typ Fjällbackamorden:)

.

.

See U soon darlings!

.

.

KRAM

.

.

.

Psst! Skulle ju fråga hur ni har det hemma bloggisar? Har ni börjat jula till det nu när det blivit november?:) Vi har ju varit bortresta i en vecka idag och samma dag som vi åkte från Sverige så var det ju typ sommar fortfarande och sol och 16 grader varmt på Arlanda. Men det kanske har blivit vinter nu??:S

.

.

.

7 kommentarer till “1 VECKA SEMESTER

  1. Söt som en karamell är du i den kjolen darling!! 🙂 Lite kallare här nu kan jag meddela, å grått… Brrr.

  2. Ser riktigt skönt ut att bara vara dressad i det på kvällen 😉 skälv ligger man nerkurad under en filt i soffan med migrän. Vädret ute är grått, ca 10 grader. Men ligger i soffan och drömmer mig bort, någonstans..
    Kram fina!

  3. Snygg som alltid! I förra veckan var det strålande sol ena dagen o jag gick på stranden med mina labbar o blev lite sugen på att bada!! Eller bada o bada, doppa mig. Sen dan därpå köpte jag en rumsgran o lussekatter!! Verkligen kontraster!! Annars tycker jag egentligen att det är för tidigt med jul!! KRam Lisa S

  4. Ja usch det regnar och är kyligt, och första snöfallet kom i förra veckan!
    Så tittar jag på dina bilder och blir fruktansvärt avundsjuk! Ha det bäst i värmen, det förtjänar du!
    /PT-Patrick

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg